Kapcsolatban élő nők, ti hogyan, milyen trükkökkel éritek el, hogy a párotok romantikusabb legyen veletek, ha túlzottan eluralkodott a kapcsolatban a napi rutin?
kinyitom a szám,és szólok
férfi,nem ért a fél szavakból,a rejtjelekből meg végképp nem
leülni, beszélni vele, hogy figyelj, nekem MÉG MINDIG hiányzik ez a fajta törődés. ez és ez és ez.
ennél hatásosabb "trükk" nincs, ha ezekután sincs változás, akkor bele kell törődnöd, hogy nem egy romantikus palit fogtál ki. nem minden pasi vevő erre.
Szólni, szólni, szólni. Nincs más trükk.
Esetleg szervezz te egy-két romantikus programot, és akkor ő is érzi, hogy ez jó, és erre vissza tudsz utalni, amikor szólsz neki.
Én elhívom valahová, pl. veszek színházjegyet, vagy egyszerűen megkérdezem, hogy "nincs kedved cukrászdába/sétálni/vacsorázni/akárhová menni?"
A férfiak többsége nem "ért" a romantikához, az ilyen jellegű kedveskedéshez, az enyém sem. Ha arra várnék, hogy ő kezdeményezzen ilyesmit, akkor itthon ülhetnék százéves koromig :), de ha ötletet adok, örömmel jön ő is, csak neki magától valahogy nem jutna eszébe.
akkor nincs más, minthogy ÚJRA beszéljek vele. Egyébként nagyon rendes, rengeteg gondot levesz a vállamról (pl. házimunka), szuper a gyerkőcökkel. Csak olyan jó lenne néha kicsit NŐnek lenni mellette...
Mindenesetre az az ötlet tetszett, hogy én szervezzek valami programot. Nem lesz könnyű, mivel a kisebbik gyermekünk csak 3 hónapos, de talán 1-2 órára elvállalják őt is a nagyszülők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!