Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapcsolatban élő nők, ti...

Kapcsolatban élő nők, ti hogyan, milyen trükkökkel éritek el, hogy a párotok romantikusabb legyen veletek, ha túlzottan eluralkodott a kapcsolatban a napi rutin?

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 14:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%

kinyitom a szám,és szólok

férfi,nem ért a fél szavakból,a rejtjelekből meg végképp nem

2011. febr. 7. 14:12
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
igaza van az elsőnek. meg kell nekik mondani, mire vágyunk, mert célozgatásokból, hisztiből nem értik meg. sok idő kellett, mire megtanultam, de azóta kiegyensúlyozottabb a kapcsolatunk, mint valaha. nyisd ki a szád.
2011. febr. 7. 14:14
 3/17 A kérdező kommentje:
hát, szerintem az nem jön be, hogy:" lécci, néha lepj meg valamivel, vigyél el vacsizni, vagy vegyél vörös rózsát" (korábban ezt megtette).
2011. febr. 7. 14:15
 4/17 A kérdező kommentje:
én egyébként mindezt elmondtam neki, de nem volt túl tartós a hatás. A kapcsolat egyébként működik, csak ezek az apróbb figyelmességek hiányoznak egy ideje.
2011. febr. 7. 14:16
 5/17 anonim ***** válasza:
92%

leülni, beszélni vele, hogy figyelj, nekem MÉG MINDIG hiányzik ez a fajta törődés. ez és ez és ez.

ennél hatásosabb "trükk" nincs, ha ezekután sincs változás, akkor bele kell törődnöd, hogy nem egy romantikus palit fogtál ki. nem minden pasi vevő erre.

2011. febr. 7. 14:17
 6/17 anonim ***** válasza:
88%

Szólni, szólni, szólni. Nincs más trükk.

Esetleg szervezz te egy-két romantikus programot, és akkor ő is érzi, hogy ez jó, és erre vissza tudsz utalni, amikor szólsz neki.

2011. febr. 7. 14:21
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Azert nincs mar ez nalatok, mert ugy gondolja, nem kell neki mar produkalni. Rutinnak veszi, hogy Te ott vagy neki. Hozz ossze egyszer-ketszer egy par ilyen vacsorara menest, tb, hatha tanul blole, hogy mire vagysz. Amugy, nyugodtan emlitsd meg neki, hogy mi hianyzik.
2011. febr. 7. 14:23
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Én elhívom valahová, pl. veszek színházjegyet, vagy egyszerűen megkérdezem, hogy "nincs kedved cukrászdába/sétálni/vacsorázni/akárhová menni?"

A férfiak többsége nem "ért" a romantikához, az ilyen jellegű kedveskedéshez, az enyém sem. Ha arra várnék, hogy ő kezdeményezzen ilyesmit, akkor itthon ülhetnék százéves koromig :), de ha ötletet adok, örömmel jön ő is, csak neki magától valahogy nem jutna eszébe.

2011. febr. 7. 14:24
 9/17 anonim ***** válasza:
43%
Javasolni tudnám: hozz nekem egy rózsát, itt a pénz rá! :D
2011. febr. 7. 14:25
 10/17 A kérdező kommentje:

akkor nincs más, minthogy ÚJRA beszéljek vele. Egyébként nagyon rendes, rengeteg gondot levesz a vállamról (pl. házimunka), szuper a gyerkőcökkel. Csak olyan jó lenne néha kicsit NŐnek lenni mellette...

Mindenesetre az az ötlet tetszett, hogy én szervezzek valami programot. Nem lesz könnyű, mivel a kisebbik gyermekünk csak 3 hónapos, de talán 1-2 órára elvállalják őt is a nagyszülők.

2011. febr. 7. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!