Kapcsolatban élő nők, ti hogyan, milyen trükkökkel éritek el, hogy a párotok romantikusabb legyen veletek, ha túlzottan eluralkodott a kapcsolatban a napi rutin?
első vagyok
de működik
elég sok ideje együtt vagyunk már ahhoz hogy unalmas is lehetne,és lemondjak a meglepikről,a bókokról...
legelőször amikor elkezdett hiányozni a figyelmessége,akkor gondoltam elég a célozgatás...amugy is megleptem dolgokkal,de emeltem ezt kb duplájára,hátha észbe kap,hogy ha neki jól esik a figyelmesség,belegondol,hogy nekem is jól esne...a nagy francokat...
kiakadtam,rákérdeztem,hogy ha már bevásárol,nehezére esne nekem is betenni egy csokit? vag egy szál rózsát? vagy ha ő találná ki hogy hétvégén mit csináljunk és az meglepi lenne? (sokszor megyünk csak ugy valahova)...ő meg meglepődve nézett,hogy de énis bevásárolok,nem mind1 h ki veszi a csokimat? és van elég virág itthon,hétvégéket meg találjam én ki,én vagyok a kreativabb és nem erőltet rám semmi olyat ami ne tetszene...
nah akor mondtam el előszö-és nem utoljára- neki,hogy de,kérem a rózsámat (de csak 200Ft-ig,drágábbat ne vegyen:D),kérem a csokimat is,és hasonlók
rengeteg példát tudnék sorolni
pár év után már ne várd hogy magától kitalálja hogy te rózsaszirmokra vágysz meg gyertyafényre...örülj ha megvalósitja a kérés után
(de forditva is működik,én se gondoltam hogy 3 alkalom után még mindig tetszik neki ha bikiniben lemosom a kocsit és "véletlen" vizes leszek)
persze hogy nem elég...
az első ilyen mondókám teljes 1 szál rózsára és 1 bocis étcsokira (gyűlölöm az étcsokit) futotta 2 hét alatt...
a második elégetlenkedésem egy egész nyárra hatott (igaz én is a kedvében jártam sokszor,volt miről eszébejutnia hogy még mindig nem 50 éves házasok vagyunk hogy elüljünk a tv előtt naphosszat)
azóta már félszavakból is érti,ha vágyom valamire (és csak 1x próbálta azt mondani,hogy ugyanolyan a bankkártyám,minden pénz a közösre megy,miért nem veszem meg magamnak...elég csúnyán nézhettem,meg se emlit azóta ilyet)
kitartás,ez legyen a legnagyobb problémátok
Én is csak azt tudom javasolni, hogy mondani kell és kész! Az én férjem is hasonló! Nekünk is pont most volt egy hasonló beszélgetésünk!:)) Persze, amikor először mondtam neki, nem nagyon hatott. Aztán még egyszer, meg még egyszer, a végén már nem bírtam tovább és szabályos üvöltöttem! Na akkor megdöbbent és megkérdezte,hogy ez tényleg engem ennyire zavar (nem vagyok üvöltős típus)! Mondtam,hogy hát persze, nem hiába verem a nyálam hetek óta. Na akkor kicsit összekapta magát!
Az elején még én is csináltam,hogy szerveztem wellness hétvégét, meg kirándulást. Aztán bemérgeltem magam, hogy miért is mindig nekem jutnak eszembe ezek a dolgok. Legyen egy kicsit ő is kreatív, erőltesse meg magát! Márciusban megyünk wellnesselni, teljesen egyedül találta ki és szervezte meg!:) Szóval ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!