Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapcsolatban élő nők, ti...

Kapcsolatban élő nők, ti hogyan, milyen trükkökkel éritek el, hogy a párotok romantikusabb legyen veletek, ha túlzottan eluralkodott a kapcsolatban a napi rutin?

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 14:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok

de működik

elég sok ideje együtt vagyunk már ahhoz hogy unalmas is lehetne,és lemondjak a meglepikről,a bókokról...

legelőször amikor elkezdett hiányozni a figyelmessége,akkor gondoltam elég a célozgatás...amugy is megleptem dolgokkal,de emeltem ezt kb duplájára,hátha észbe kap,hogy ha neki jól esik a figyelmesség,belegondol,hogy nekem is jól esne...a nagy francokat...

kiakadtam,rákérdeztem,hogy ha már bevásárol,nehezére esne nekem is betenni egy csokit? vag egy szál rózsát? vagy ha ő találná ki hogy hétvégén mit csináljunk és az meglepi lenne? (sokszor megyünk csak ugy valahova)...ő meg meglepődve nézett,hogy de énis bevásárolok,nem mind1 h ki veszi a csokimat? és van elég virág itthon,hétvégéket meg találjam én ki,én vagyok a kreativabb és nem erőltet rám semmi olyat ami ne tetszene...

nah akor mondtam el előszö-és nem utoljára- neki,hogy de,kérem a rózsámat (de csak 200Ft-ig,drágábbat ne vegyen:D),kérem a csokimat is,és hasonlók

rengeteg példát tudnék sorolni

pár év után már ne várd hogy magától kitalálja hogy te rózsaszirmokra vágysz meg gyertyafényre...örülj ha megvalósitja a kérés után

(de forditva is működik,én se gondoltam hogy 3 alkalom után még mindig tetszik neki ha bikiniben lemosom a kocsit és "véletlen" vizes leszek)

2011. febr. 7. 14:30
 12/17 A kérdező kommentje:
:) aranyos a kocsimosós sztori. Mint írtam, én már ezt mondtam neki, de nem nagyon hatott (hosszútávon semmiképpen nem). Úgy látszik, nem elég egyszer mondani...
2011. febr. 7. 14:32
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

persze hogy nem elég...

az első ilyen mondókám teljes 1 szál rózsára és 1 bocis étcsokira (gyűlölöm az étcsokit) futotta 2 hét alatt...

a második elégetlenkedésem egy egész nyárra hatott (igaz én is a kedvében jártam sokszor,volt miről eszébejutnia hogy még mindig nem 50 éves házasok vagyunk hogy elüljünk a tv előtt naphosszat)

azóta már félszavakból is érti,ha vágyom valamire (és csak 1x próbálta azt mondani,hogy ugyanolyan a bankkártyám,minden pénz a közösre megy,miért nem veszem meg magamnak...elég csúnyán nézhettem,meg se emlit azóta ilyet)

kitartás,ez legyen a legnagyobb problémátok

2011. febr. 7. 14:43
 14/17 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. febr. 7. 14:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a célozgatás már kevés én fizetek be hétvégi wellnessre és én veszek színházjegyet vagy vacsora kupont ajándékba neki (a pénzünk közös). Ezzel én is megkapom amire vágyok. :)
2011. febr. 7. 15:20
 16/17 anonim ***** válasza:
A férjem csak péntek este jön haza és hétfőn hajnalban már megy is vissza dolgozni. Szombatra elintéztem, hogy anyukám vigyázzon a gyerekekre (8 hónapos és 2,5 éves). Elviszem gyógyfürdőbe, szaunázni, utána vacsora és itthonra veszek még egy jó whiskyt... Ami szívás mostanában ért minket, azt hiszem belefér. Utoljra tavaly áprilisba voltunk kettesbe, de ha az ember gyereket vállal, ezt is bevállalja, majd ha nagyobbak lesznek több ilyen program lesz :)
2011. febr. 8. 00:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Én is csak azt tudom javasolni, hogy mondani kell és kész! Az én férjem is hasonló! Nekünk is pont most volt egy hasonló beszélgetésünk!:)) Persze, amikor először mondtam neki, nem nagyon hatott. Aztán még egyszer, meg még egyszer, a végén már nem bírtam tovább és szabályos üvöltöttem! Na akkor megdöbbent és megkérdezte,hogy ez tényleg engem ennyire zavar (nem vagyok üvöltős típus)! Mondtam,hogy hát persze, nem hiába verem a nyálam hetek óta. Na akkor kicsit összekapta magát!

Az elején még én is csináltam,hogy szerveztem wellness hétvégét, meg kirándulást. Aztán bemérgeltem magam, hogy miért is mindig nekem jutnak eszembe ezek a dolgok. Legyen egy kicsit ő is kreatív, erőltesse meg magát! Márciusban megyünk wellnesselni, teljesen egyedül találta ki és szervezte meg!:) Szóval ne add fel!

2011. febr. 8. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!