Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lánykérésnek minősül? Tudom, hogy hülye kérdés, de nem tudom eldönteni.
Ezt a kérdést nem a párod tette föl? Nagy lenne, ha ő lenne :-D
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..
Viccet félre, szerintem nem mert egyből "élesben" előhozakodni a témával, talán félt az elutasítástól, így most letesztelte, hogy mi lenne a reakciód.
Szerintem nem elképzelhetetlen, hogy nemsokára előadja a hivatalos verziót is.
"egy levélnek a szárából csinált "gyűrűt", "
Akkor megkért!
De csak levelező tagozaton...
Az én férjem is gyűrű nélkül kérte meg a kezem... Nàluk volt gyűrű is, ha azt vesszük... :)
Szerintem is puhatolòzott, nyilván hülyeségből nem kérdez ilyet :)
Majd írd meg mi lett :)
Kérdezd meg tőle. Az a biztos.
Egy pohár bor a vacsihoz és aztán hajrá! :)
A párommal mi is sokat szoktunk beszélni arról, hogy majd házasok leszünk és gyerekeink lesznek. Részletezni szokta, hogyan tervezi, hogy egyre többet leszünk együtt, aztán majd együtt is lakunk. Én arra azt mondtam, hogy nem szeretnék úgy együtt élni, hogy nem vagyunk házasok. Erre pedig azt mondta, hogy ő is úgy gondolta, hogy akkor házasok is leszünk.
Azóta is volt, hogy kérdezte, hogy nekem az jó lenne-e, meg szeretném-e vele. És persze, hogy igen!
Nincs gyűrűnk, és nem is vagyunk jegyesek hivatalosan, de lényegében mégis igen, mert ezeknek a ceremóniáknak a lényege úgyis, hogy mindenkinek megmutasd, hogy összetartoztok, de a lényegen nem változtat semmit.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!