Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ez lánykérésnek minősül?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lánykérésnek minősül? Tudom, hogy hülye kérdés, de nem tudom eldönteni.

Figyelt kérdés
Párommal sétálgattunk este, mikor a jövőnkre terelődött a szó, és kérdezte, hogy hozzá mennék-e feleségül, én pedig mondtam, hogy igen, persze, megöleltük egymást, és egy levélnek a szárából csinált "gyűrűt", és felhúzta az ujjamra. Nagyon spontán volt az egész, de valahogy az öleléstől kezdve kezdett olyan feszültebb lenni a hangulat, és nem tudom, hogy ez most csak ilyen tervezgetős szórakozás volt, vagy komoly. Arra gondoltam, hogyha komolytalan lett volna, akkor hozzátette volna, hogy "na majd egyszer" vagy valami... Szerintetek? (ne nézzetek hülyének:D)

2011. dec. 9. 22:12
 1/9 bánomisén ***** válasza:

Ezt a kérdést nem a párod tette föl? Nagy lenne, ha ő lenne :-D

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..

Viccet félre, szerintem nem mert egyből "élesben" előhozakodni a témával, talán félt az elutasítástól, így most letesztelte, hogy mi lenne a reakciód.

Szerintem nem elképzelhetetlen, hogy nemsokára előadja a hivatalos verziót is.

2011. dec. 9. 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:
71%

"egy levélnek a szárából csinált "gyűrűt", "

Akkor megkért!

De csak levelező tagozaton...

2011. dec. 10. 00:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha komoly kérés lett volna, vett volna gyűrűt, hidd el.
2011. dec. 10. 08:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy vett volna gyűrűt, de ezt nem tervezte meg, csak úgy jött...
2011. dec. 10. 08:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Az én férjem is gyűrű nélkül kérte meg a kezem... Nàluk volt gyűrű is, ha azt vesszük... :)

Szerintem is puhatolòzott, nyilván hülyeségből nem kérdez ilyet :)

Majd írd meg mi lett :)

2011. dec. 10. 08:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle. Az a biztos.

Egy pohár bor a vacsihoz és aztán hajrá! :)

2011. dec. 10. 12:24
 7/9 anonim ***** válasza:
mi is így voltunk a párommal, feküdtünk egymás mellett, megkérdezte, hogy hozzámennék-e majd, mondtam, hogy igen, de semmi gyűrű nem volt. Igaz másnap kaptam gyűrűt... most akkor mi van?!
2011. dec. 10. 16:52
 8/9 anonim ***** válasza:

A párommal mi is sokat szoktunk beszélni arról, hogy majd házasok leszünk és gyerekeink lesznek. Részletezni szokta, hogyan tervezi, hogy egyre többet leszünk együtt, aztán majd együtt is lakunk. Én arra azt mondtam, hogy nem szeretnék úgy együtt élni, hogy nem vagyunk házasok. Erre pedig azt mondta, hogy ő is úgy gondolta, hogy akkor házasok is leszünk.

Azóta is volt, hogy kérdezte, hogy nekem az jó lenne-e, meg szeretném-e vele. És persze, hogy igen!

Nincs gyűrűnk, és nem is vagyunk jegyesek hivatalosan, de lényegében mégis igen, mert ezeknek a ceremóniáknak a lényege úgyis, hogy mindenkinek megmutasd, hogy összetartoztok, de a lényegen nem változtat semmit.

24L

2011. dec. 14. 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:
komoly volt???
2012. márc. 10. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!