Ha levagom a bajuszom akkor majd mit mondjak anyumnak ha megkerdezi hogy mer tettem?
Első borotválásról lenne szó? Korodból adódóan.
Ha igen, ne aggódj ez természetes dolog, bár elhiszem, hogy a legelső alkalom furcsa. Szerintem nem fog anyukád rákérdezni, de ha mégis, mondd azt, "leborotváltam mert már zavart".
Szerintem ennyivel vége is szakad annak a beszélgetésnek.
Mert zavart.
Ha nagyon lelkizős típus vagy ÉS megfelelő a bizalmi viszony anyukáddal ÉS tényleg rákérdez, akkor meg egyszerűen mondd el neki az igazat. Ezen a kérdésen nincs mit bonyolítani. Életed hátralevő részében más felnőtt férfiakhoz hasonlóan vagy bajszot növesztesz, vagy rendszeresen levágod, borotválod. Te most az utóbbit választod, a többséghez hasonlóan. Nincs ezen megbeszélnivaló.
-Úgy megszoktam, hogy az utóbbi 16 évben nem volt bajszom, hogy úgy döntöttem, inkább mégsem növesztem tovább, tehát leborotváltam.:)-
Elhiszem, hogy nehéz az első borotválkozást megbeszélni, vagy beszélni róla, de ha viccesen adod elő, akkor sokkal könnyebb lesz.
# 9
hogy lehet viccesen előadni? ha bejön, akkor smilet borotvál a fanszőrzetébe, vagy mi?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!