Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Egyik bnőm elég szabados...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik bnőm elég szabados életet élt, párja mégis el akarja venni (nem ő az első). Ő kijelentette, hogy nem akar soha házasságot. Anyagilag független, élettárs belefér + gyerek. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Több ilyen csajt ismerek. Az sem hatja meg őket, ha a pasi leribancozza. Az anyagi függetlenség vezetett idáig? Azt mondja, őt nem zavarja, ha ribancnak nevezik, de akkor se házasodik.

2012. jún. 22. 15:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
94%
En se vagyok kimondottan hazassagparti,de ellene se vagyok.En mar a parommal egy jo par eve eltem együtt,amikor megkerte a kezemet,igent mondtam,mert olyan romantikus volt,holott nem görcsöltem ra.Nalunk persze mas volt a szitu,"erdekböl" törtent az egesz,az en erdekemben.Mivel kinn elek,igy hazassagkötes altal automatikusan megvan a munkavallaloi,söt kesöbb az allampolgarsagot is felvehetem.En ugy vagyok vele,hogy ha 2 ember szereti egymast,megha mindketten függeetlen eletre vagynak,de bizonyos dolgok könnyebbe valnak ezaltal(pelda az en esetem,vagy mashol hitel felvetele) akkor miert ne hazasodjanak?Egyebkent en nem veszek eszre semmi de semmi különbseget,"függetlensegem" a hazassagom utan is megmaradt.Bar nem ertem a baratnödet,mert attol meg hogy nem megy hozza a pasijahoz,együtt el vele,gyakorlatilag olyan mintha hazassagban elne,csak papir nelkül.Ettöl ö meg nem függetlenebb....vagy függöbb.
2012. aug. 2. 19:22
 52/65 anonim ***** válasza:
100%

51-es vagyok.Ezzel a temaval kapcsolatban tudnek ajanlani egy kivalo könyvet

Sherry Argov:Miert a rossz lanyokat szeretik a ferfiak?

Egyebkent a ferfiak valoban az önallo magabitzos nök utan futnak,megha ezek külsöleg nem is olyan szepek.

2012. aug. 2. 19:33
 53/65 anonim ***** válasza:
95%

örülök, hogy van ilyen kérdés.

érdekes, mert én is hasonló vagyok, pedig nem olvastam róla könyveket, nem tanultam sehonnan. ösztönös.

fiatalabb koromban volt pár pasi, akiért nagyon tepertem, de leráztak. érthető okokból. :) megerősítettem magam, és azt mondtam, hogy addig nem teszek keresztbe egy szalmaszálat sem, ameddig nem látom, h a fickó van oda értem.

és bejött a dolog, még ha kicsit játszmázásnak is hangzik.

azóta csak olyan pasijaim voltak, akik futottak utánam, sosem kellett nekik megalázkodnom, nem éreztem soha, hogy vesztes vagyok, még akkor sem, amikor kiszálltam a kapcsolatból, mert én voltam az, aki kimondta a végét.

aztán jött a nagy szerelem. már az elején mondtam neki, hogy nem hiszek a házasságban. ennek ellenére 3 év után megkérte a kezemet. továbbra is tartom magam az álláspontomhoz. nagyon szeretjük egymást, de mindig éreztetem vele, hogy nem függök tőle, sem anyagilag, sem érzelmileg. ha nagyon összebalhézunk, akkor nem pitizek. tudatosítom benne, hogy szabad ember, ha valamiért nem szeretné velem folytatni, akkor ne pazarolja rám az idejét. még sosem csomagolt össze, pedig tényleg voltak nagy veszekedések.

megadom neki a szabad választást, nem kényszerítek rá semmit. lehet, h pont azért forszírozza a házasságot, mert azt reméli, ezzel betörhet. de én sem most jöttem a 6.20assal :)

gyermeket mindenképpen szeretnénk, viszont nekem nincs szükségem papírra ahhoz, hogy tudjam, hogy velem marad. nem vágyom se fehér ruhára, se fehér limuzinra, se jópofizásra :)

meg van alapozva a jövőm, akár nélküle is fel tudnám nevelni a leendő babát, de azért jobban szeretném, ha igazi családban nőne fel, és a páromon látom, hogy jó apa lesz belőle. :)

2012. aug. 2. 22:10
 54/65 anonim ***** válasza:
Nos én 35 éves halmozottan hátrányos helyzetű férfi vagyok, mivel nem házasodom, nem akarok gyereket, másét sem. Ezzel el is vágtam a lehetőségeimet, így hiába szeretnék éveket lenni valakivel, marad a szex.
2012. aug. 8. 15:16
 55/65 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén leírom,hogy szerintem ő teszi jól."Ha még egyszer kezdhetném" én is így csinálnék:)
2012. aug. 15. 21:44
 56/65 anonim ***** válasza:
Úgy csinálja, ahogy akarja. Mi közöd hozzá? Talán még mindig petrezselymet árulsz?
2012. aug. 25. 12:09
 57/65 A kérdező kommentje:
Sokat érek vele. Mégis az ilyenek után fut mindenki, és bármit megtesznek értük.
2012. aug. 26. 14:12
 58/65 A kérdező kommentje:
És a legzavaróbb, hogy mégcsak nem is érdekli r.bancnak hiszik-e. Ő nem akar házasodni, pénze is van. Meg jó melója.
2012. aug. 26. 14:13
 59/65 anonim ***** válasza:
Azért mert a pasik a pénzes nők után futnak :)
2012. aug. 26. 17:52
 60/65 anonim ***** válasza:
100%
Jó kis barátnő lehetsz ha egy anonim oldalon ribancozod a barátnődet,hogy azt halljad,nem érdemli meg,hogy megkérjék,ellenben te..
2012. szept. 2. 14:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!