Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Egyik bnőm elég szabados...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik bnőm elég szabados életet élt, párja mégis el akarja venni (nem ő az első). Ő kijelentette, hogy nem akar soha házasságot. Anyagilag független, élettárs belefér + gyerek. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Több ilyen csajt ismerek. Az sem hatja meg őket, ha a pasi leribancozza. Az anyagi függetlenség vezetett idáig? Azt mondja, őt nem zavarja, ha ribancnak nevezik, de akkor se házasodik.

2012. jún. 22. 15:47
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
Én se szeretnék házasodni, gyereket meg talán.
2012. júl. 14. 20:14
 42/65 anonim ***** válasza:
83%
Én bevallom irigylem a lányt. Nem a szabados életét hanem hogy elakarják venni. Az összes olyan barátnőm aki karriert akar építeni olyan pasit fog ki aki házasodni akar és gyereket. Ellenben én aki mindennél jobban vágyom erre mindig olyan pasikat fogok ki akik egyiket sem akarják. Bár nekem most úton van a baba de a párom nem a leglelkesebb kispapa...
2012. júl. 20. 03:39
 43/65 A kérdező kommentje:
Utolsó: nagy igazságot írtál le, ez így szokott lenni.
2012. júl. 20. 15:14
 44/65 anonim ***** válasza:
100%

Sok nő vélekedik, gondolkodik így. Férfiból meg még több. Csak helyettesítsd be a nőt férfira, máris sokkal "természetesebben" hangzik.

Nem házasságpárti, ennyi az egész. Hogy miért nem az, azt ő tudja, sokféle oka lehet ennek. Miért ribanc az a nő, aki nem akar házasodni? Anélkül is élhetnek boldogan.

2012. júl. 26. 10:27
 45/65 anonim ***** válasza:
100%
Pl. a nő gazdag, vagy elég jól áll anyagilag, minek házasodjon? A pasi így is elhagyhatja, meg házasságban is. Viszont egy sikeres, pénzes nő egyedül is feltudja nevelni a gyerekeit, ezért nem házasodik. A házasság inkább anyagi biztonságot nyújthat.
2012. júl. 26. 12:29
 46/65 anonim ***** válasza:
100%

"Én bevallom irigylem a lányt. Nem a szabados életét hanem hogy elakarják venni. Az összes olyan barátnőm aki karriert akar építeni olyan pasit fog ki aki házasodni akar és gyereket. Ellenben én aki mindennél jobban vágyom erre mindig olyan pasikat fogok ki akik egyiket sem akarják. Bár nekem most úton van a baba de a párom nem a leglelkesebb kispapa..."

A Kis Hercegben ennek leírják az okát. Vajon sikerült volna úgy megszelidítenie a rókát, hogy egy lasszóval fut utána?

Erről van itt is szó.

2012. júl. 26. 17:26
 47/65 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ebben nagy ördöngösség leirom miért:

Azrt mert a pasik többsége sokkal jobban becsül egy olyan nőt aki dolgozik, megáll anyagilag a saját lábán, önálló, vannak hobbijai, barátnői jár kel...A szabados élet nemegyenlő a ribanckodással.

Gondolj bele, kinek kell az olyan nő aki csak házasság után sápítozik meg gyerek után? Soha egy napot nem dolgozott? nincs félretett pénze? nem kell gazdagnak legyen de amit keres tudja beosztani.

Nem feltétlenül az a tökély nő aki csak a konyhában süt főz, meg szüli a gyereket.

Nyilván vannak elvei a csajnak és nem cseléd, nem alázkodik meg, nem bdobja el a barátnőit egy pasi kedvéért sem.

Az ilyenért persze hogy teper mindegyik.

Aki meg házasodna rá van irva a homlokára hogy vegyél el szülök gyereket.

A pasiknak is olyan nő kell aki határozott, ha esetleg beüt a krach helyt álljon nem egy félfogyatékost szeretnének elvenni akire még életük végéig gályázhatnak.

Ez hát titok nyitja.

2012. júl. 26. 18:52
 48/65 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nagyon hasznosak voltak. :)
2012. aug. 2. 15:14
 49/65 renji7575 ***** válasza:
100%

házasság..

felesleges pénzkidobás..

+a válás se olyan hogy kimondod és kész hanem ezt adminisztrálni kell..

+anyagilag is kimerítő lehet ha férj/feleség-nek már van törlesztenivalója így a párját is belerángatja -.-

sok hűhó a semmiért.

Szerintem az a élettárs-i párkapcsolatba vagyok mint házasság.

Mellesleg az nem fejezi ki jobban a szerelmet ha megkéred valakinek a kezét.

gondolkodj

2012. aug. 2. 17:15
 50/65 renji7575 ***** válasza:
nah egy szó kimaradt bocsi
2012. aug. 2. 17:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!