Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik bnőm elég szabados életet élt, párja mégis el akarja venni (nem ő az első). Ő kijelentette, hogy nem akar soha házasságot. Anyagilag független, élettárs belefér + gyerek. Szerintetek?
"bármilyen fura, nem akar már minden nő házasodni."
mert nem szerelmes minden nő.
De a szerelem nem egyenlő a házassággal szerintem. Sok szerelmes embert ismerek, akik házasság nélkül élnek együtt. És néha azért, mert egyik se ragaszkodik hozzá, néha éppen a nő nem tartja fontosnak, pedig megkérték.
Tudok ilyenekről, többről is. Azóta beszéltem vele, és ő is azt mondja, egyszerűen nem tartja a házasságot jelentősnek, neki csak felesleges papír.
"szerintem másnap lenne új partnere."
szerinted. de nem szerinte. és új partnerért nem is lépne ki. a nagy ő-ért kilépne. abban nem hisz, hogy kellene egy olyannak, akibe beleszeret. mert akibe beleszeretne, az jó pasi és arra felnéz, és nem egy "lábtörlő", aki csipog, hogy megkérje. tehát férfi. na ő ezt hiszi, hogy az simán lerázná őt.
Igen, én is egyre több ilyen nőt látok. Hagyni kell őket, ők így boldogok. Nem tudom, neked miért fáj? De legalább beismerted, hogy irigykedsz rá. Ő könnyedén megkapja azt, amit a fiúk óhajait leső, odaadó, szolgalelkű lányok nem, akiknek lelki támaszra van szükségük, akire felnézhetnek.
Az olyanok után nem futnak, hamar rájuk unnak a fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!