Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik bnőm elég szabados életet élt, párja mégis el akarja venni (nem ő az első). Ő kijelentette, hogy nem akar soha házasságot. Anyagilag független, élettárs belefér + gyerek. Szerintetek?
"ő nem nagyon vágyik rá, hogy bárkire felnézzen."
de azzal sem vágyik házasságra, akit "lenéz"....
hidd el, volt ilyen kapcsolatom. volt nem is egy srác, hogy engem is megkért. mindig is azért húztam halogattam, mert én nem voltam szerelmes. de mit látnak kívülről? de menő, határozott, erős nő vagyok, akinek nem kell a papír. és tudod mikor vállaltam volna be ilyentől gyereket? amikor már feladtam, hogy valaha is lesz igazi társam.
31: Én annyiból a kérdezőnek adok igazat, hogy én pedig sok olyan nőt láttam, akikről az imént írtam.
De a nők nem egyformák, ezt kellene megérteni. :)
Amiről írtál pedig a másik nemre is érvényes, annyiból, hogy a férfiak sem becsülik meg azokat a nőket, akik minden vágya, hogy megkérje a kezüket a másik. Épp olyan bombabiztos "könnyű prédának" tekintik, házasság szempontjából, mint akit úgy fektetnek le, ahogy akarnak.
És mennek a másfajták után, a herceget váró királykisasszony úgyis ott lesz mindig a toronykastélyban. :)
31: Egyébként éppen erről van szó. A hölgy látszólag senkivel sem vágyik házasságra.
Hol van az előírva, hogy mindenkinek vágynia kellene rá? A házasság egy emberi találmány, társadalmi, együtt élni enélkül is lehet.
egy házassággal elvállalja azt, hogy együtt vagyunk örökre, ezt akarom. a házassággal ezt leszögezi.abszolut felvállalt egy pár lesznek.
aki nem házasodik, az nem mondja ki...annak oka van. és nem az, hogy minek a papír. mert ugyan miért ne lehetne akkor ha csak egy papír...
35.
Gyerekünk van, közös ingatlanjaink. Több, mint 10 éve együtt.Szerintem kicsit fontosabb dolgok, mint egy papÍr. És ne gyere azzal, hogy biztos valami bibi van, mert nincs, egyszerűen soha nem érdekelt a házasság, egyáltalán nem tartom fontosnak. Érzem, hogy szeret, nem kell egy házassággal bizonyÍtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!