Belefér? Vagy én pörgöm túl?
Figyelt kérdés
Párom üzletelt egy hölggyel, majd a biznisz lezárulta után még két héttel is leveleznek. Rákérdeztem, elmondta, mutatott is levelet. Nem olvastam el, nem érdekel, de egy ilyen félmondat ragadt meg bennem: "nem zavar az x év korkülönbség". Erre próbált mondani vmit, hogy csak barátilag leveleznek, de szerintem ilyet nem ír egyik ember a másiknak, aki nem akar semmit. Vagy de? Ti mit gondoltok?2012. jún. 20. 14:50
2/53 anonim válasza:
Én biztos féltékeny lennék, de mondjuk lehet,hogy a Te párod megbízhatóbb az enyémnél.
4/53 anonim válasza:
Egészen az xy korkülönbségig én azt gondoltam, hogy lehet valami szavatossági vagy garancia ügyben leveleznek, az eladott/vett termék miatt. Na de hát ha elcsíptél egy fél mondatot, egyértelmű, hogy magánügyben folyik a levelezés. Ha a párod mutatja a levelet te olvasd el, amennyiben érdekel, mert most meg itt emészted magad. Kérd meg, hogy mutassa meg a levelezést, mivel neked magántermészetűnek tűnik és nem vagy elragadtatva ettől a ténytől.
5/53 A kérdező kommentje:
Megbízható a párod, de akkoris, ilyet nem írunk egy más neműnek :(
2012. jún. 20. 14:54
6/53 A kérdező kommentje:
A pároM, bocs.
2012. jún. 20. 14:54
7/53 anonim válasza:
Túlpörgöd. Én egyszer egy 50-es éveiben járó nőnek mondtam, hogy barátok vagyunk. Ő erre megkérdezte, hogy ez lehet-e, hisz nagy köztünk a korkülönbség. Mondtam neki, hogy kit érdekel, ha jól elvagyunk.
23/L
8/53 anonim válasza:
Ha azt írja, hogy letépném rólad a ruhát, és a magamévá tennélek a belváros közepén - ez jelent rosszat.
9/53 A kérdező kommentje:
Tök átlagos dolgokról szólt az a levél, de szerintem semmi leveleznivalójuk. Amúgy törli a leveleket, az utolsót láttam csak. Azt mutatta.
2012. jún. 20. 14:57
10/53 A kérdező kommentje:
:) na remélem, a törölt levelek sem ruhatépősek voltak, mert akkor én meg őt tépem meg :)
2012. jún. 20. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!