Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Belefér? Vagy én pörgöm túl?

Belefér? Vagy én pörgöm túl?

Figyelt kérdés
Párom üzletelt egy hölggyel, majd a biznisz lezárulta után még két héttel is leveleznek. Rákérdeztem, elmondta, mutatott is levelet. Nem olvastam el, nem érdekel, de egy ilyen félmondat ragadt meg bennem: "nem zavar az x év korkülönbség". Erre próbált mondani vmit, hogy csak barátilag leveleznek, de szerintem ilyet nem ír egyik ember a másiknak, aki nem akar semmit. Vagy de? Ti mit gondoltok?
2012. jún. 20. 14:50
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
67%
Na látod, éppen erről van szó, őt feldobja a dolog, férfinak érzi magát tőle, de VELED akarja megélni az újonnan felfedezett férfiasságát! Ha ezt hisztivel kezeled, akkor a másik nőnek nyert ügye van!
2012. jún. 20. 15:53
 32/53 A kérdező kommentje:
Remélem, erről van szó. De attól még nyugodtan eltűnhetne az a nő.
2012. jún. 20. 15:57
 33/53 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már nem férne bele. Én ha szerelmes vagyok, még ha mondják milyen jó pasi van ott, engem akkor is hidegen hagy. Ha szerelmes vagyok akkor csak Ő létezik, más hímnemű nem:D És ugyanezt várom el én is. Nem azt mondom, hogy más nőre rá se nézhet, de ne úgy hogy közben azon jár az esze hogy "de meg....nám".

A férjed fantáziája már nem csak gondolatban létezik, hanem megfogható (leveleznek). Szerintem nem kellene semmilyen formában tartani a kapcsolatot egy ügyféllel, egyszerűen protokoll. Főleg nem privát dolgokról levelezni, állandóan. Gondold végig az egészet!

2012. jún. 20. 16:02
 34/53 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok, hogy válaszoltatok, köszönöm!
2012. jún. 20. 16:16
 35/53 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a korábbi negatív tapasztalatok alapján, MOST MÁR nekem ilyen nem fér bele.

Régebben én sem akadtam ki ilyeneken pl.

Pasim telefonjában egy másik nőnek küldött sms-ben: "Jöhetnél takarítani, meg mást is kéne csinálni."

Ő engedélyével néztem meg, nem a háta mögött. Mikor rákérdeztem mégis mi mást, előadta, hogy én ezt túlreagálom bla bla bla. Persze el is hittem, gondoltam mindegy is.

Na később persze megcsalt, vagy már előtte is nem tudom, de már nem is érdekel.

Azóta harapok az ilyenre, sajnos jelenetet is rendezek, mert egyszerűen nem tűröm ezt a fajta hozzáállást, akkor sem ha ártatlan kis flörtről van szó. Az első pofonig tűri az ember, aztán mondhat bárki bármit.

De ez még nem jelenti persze azt, hogy a férjed megcsal.

Igazából ha meg akar csalni, akkor úgyis meg fog, nem tudod elejét venni, sem megakadályozni. Ha nem olyan ember, akkor sosem fog, csak a hiúságát legyezgeti. Persze az is legyezgetné ha féltékeny lennél. :-)

2012. jún. 20. 16:56
 36/53 A kérdező kommentje:

Gondolhatja, hogy azért mondtam ezeket, mert féltékeny vagyok...

Én is égettem már meg magam, tudom, miről beszélsz, valóban szuper dolog elhinni vmit naívul, aztán meg pofára esni... :(

És akkor neked hogy jött vissza a bizalmad?

2012. jún. 20. 16:58
 37/53 anonim ***** válasza:
10%

Kedves nők! Nem szabad túlreagálni. :-) Ennyi.

Ahogy már írták - és itt a lényeg -, ha megcsalásról lenne szó, arról nem tudnál, kedves kérdező, SEMMIT.

2012. jún. 20. 17:32
 38/53 anonim ***** válasza:
23%

Na most ezt nem egészen értem...

Ő mutatta meg a levelet, te nem olvastad el, csak kicsíptél belőle egy fél mondatot és azon pörögsz???

Egyik az, hogy fél mondatból nem lehet következtetni semmire.

A másik, hogy ha a párod és a nő között lenne valami, akkor szerinted megmutatná neked?

Ehhez azért igencsak debilnek kéne lennie, már bocs.

Túlreagálod.

Bármiről beszélhettek, amire a nő azt írhatta.

Ha ennyire zavar, kérd meg a párod, hogy mutassa meg még egyszer azt a levelet és olvasd is el!

Utána már levonhatsz bizonyos következtetéseket, de egy elkapott félmondatból?

L/25

2012. jún. 20. 19:30
 39/53 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad túlreagálni? Milyen világban élünk már.

Abszolút nem fér bele, ez már sok, amit a párod csinál!

Férjes 30 éves 1 gyermekes anyuka vagyok.

A férjed a te szemed láttára flörtöl mással. Hát, elég naív lehetsz kérdező, napi szint levelezések vannak? Hát, nem tinédzserek vagytok tudtommal, és egy érett, felnőtt kapcsolatba ez nem fér bele.

Ilyen nem szabad csinálni. És ez nem hárpiaság! Komoly kapcsolatba az ilyen fajta mással való ismerkedés már félút a megcsaláshoz.

2012. jún. 20. 20:35
 40/53 A kérdező kommentje:

Válaszolva a kérdésre: igen, ő mutatta, de nem olvastam végig, csak ez ragadt meg bennem. Lehet, hogy furcsa, igen.

Bizony, nem vagyunk már kamaszok, valóban gáz, amit csinál, csak próbálom elhitetni magammal, hogy nem az :(

2012. jún. 20. 20:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!