Belefér? Vagy én pörgöm túl?
Őszintén? Valószínűleg flörtölgetnek. Hogy belefér-e? Igen.
Azért egy pasinak (nőnek is) erre valamilyen szinten szüksége van, hogy érezze, kellene még másoknak is. Ez nem jelenti azt, hogy meg is csalna! Az ilyenekből általában nem lesz semmi, egyszerűen egy legyezgetteti a hiúságát. Ha balhézni kezdesz vele, te jössz ki belőle rosszul.
A legjobb, amit tenni tudsz, ha érezteted, hogy bízol benne, és szuper feleségként/szeretőként kezdesz el viselkedni. Ha rájön, mit veszíthet, garantáltan nem megy bele semmilyen kalandba. Ha hárpiaként kezdesz viselkedni, akkor te taszítod a nő karjaiba.
Amúgy nem nagy ügy, mert 10-ből 10 férfi belemenne egy ilyen kis "játszadozásba", de akinél otthon rendben vannak a dolgok, az nem lép tovább.
Itt nem egy barátságról van szó. A nő az üzletfele volt. Egy hónappal ezelőttig nem is ismerte. Ne mondja nekem senki, hogy az üzletfelek 1. szerelmi tanácsokat kérnek egymástól 2., normális ha magánügyben beszélgetnek, főleg nemiség témában. Van a professzionális viselkedés. Ez nem az. És más ha valakivel rendszeresen huzamosabb ideje vagy kapcsolatban üzletileg, esetleg egy két üzleti vacsora s belefér, megkérdezed hogy van a család, de ők sem leveleznek magánügyben egymással rendszeresen.
Szerintem -és én is gazdasági világban mozgok, felettébb furcsa.
:( Utálom befogni a számat, ha igazam van :(
De befogom...
Én is a 30as éveimbe járó férjezett nő vagyok. Hát értem én a logikát a másik 30as hölgy hozzászólásában, de nem értek vele egyet. Szerintem este a párom ne a gép előtt üljön félig merev f@sszal valami nővel írogatva a fürdőzésről..
Én nem hinném, hogy ez normális, mindig tolerálható dolog lenne. Ugyanis ilyenkor a férfi egy másik nő után vágyódik (persze ez megeshet bármikor), de az sztem k.rvára pofátlan, hogy közben ott van a párja és elég gátlástalan dolog., hogy nem is zavarja, vagy zavartatja magát emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!