Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Belefér? Vagy én pörgöm túl?

Belefér? Vagy én pörgöm túl?

Figyelt kérdés
Párom üzletelt egy hölggyel, majd a biznisz lezárulta után még két héttel is leveleznek. Rákérdeztem, elmondta, mutatott is levelet. Nem olvastam el, nem érdekel, de egy ilyen félmondat ragadt meg bennem: "nem zavar az x év korkülönbség". Erre próbált mondani vmit, hogy csak barátilag leveleznek, de szerintem ilyet nem ír egyik ember a másiknak, aki nem akar semmit. Vagy de? Ti mit gondoltok?
2012. jún. 20. 14:50
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Van egy haverom, aki huszonévesen is nagyon éretten gondolkodott. Azt mondta, mielőtt bármit tesz, előbb végiggondolja, hogy ha a barátnője (aki ma már a felesége) ugyanezt tenné, akkor neki hogy esne. Én is ez alapán teszek bármit is, ezért még flörtbe sem mennék bele, hiszen tudom, hogy ha fordított helyzetben ezt kapnám, mennyire rosszul esne. Ezt próbáld megértetni a pároddal!
2012. jún. 20. 21:01
 42/53 anonim ***** válasza:
Ezzel akkor van baj (amit fent írtam), ha nem egyezik az álláspontotok és a párod nem zavarná, ha te mással flörtölnél, egyébként meg fogja érteni.
2012. jún. 20. 21:03
 43/53 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Itt egy másik kérdés a gyk-ról. Szerintem tanulságos erre a kérdésre nézve is...

2012. jún. 20. 22:28
 44/53 anonim ***** válasza:
Ilyen kijelentesek,hogy "ha meg akarna csalni,akkor nem muttatta volna meg a levelet a ferjed,akkor nem tudnal SEMMIRÖL"..:Lehet pont itt van a kutya elasva.Taktikazik.Azert szamolt be a ferjed a nöröl,hogy megnyugtassa a sajat lelkiismeretet,mondvan,ha tul sokat titkolozna,akkor gyanut fognal.Igy "megkönnyebbült",hogy tudsz a dologrol,persze az "artatlan verzioban".Nem azt mondom,hogy mar most megcsal,de flörtöl,tehat benne van a pakliban....Azt irtad a nö fiatalabb töle?Ti hany evesek vagytok?
2012. aug. 2. 19:51
 45/53 anonim ***** válasza:

Kedves előző, tőlem idéztél!

Én viszont azt kérdeznem a kedves kérdezőtől, hogy azóta hogyan alakultak a dolgok?

2012. aug. 2. 23:28
 46/53 anonim ***** válasza:

44-essel értek egyet. Többen írják, hogy ha komoly lenne, nem tudnál róla. Szerintem meg nincs ilyen recept. Ne tedd mással, amit magadnak sem kívánnál. Ilyenkor csak magukkal ilyen megengedők az "elkövetők", fordítva nem lennének azok.

Engem nagyon bántana egy ilyen dolog. Valaki azt mondta egyszer: nem akadályozhatjuk meg, hogy elszálljon a fejünk felett egy madár, de hogy fészket rakjon rajta, az igen.

Mindig van egy pont, ahol dönthetünk, hogy merre megyünk. És a férjednél ez most már ott van. Valamit megszokunk, kicsit továbblépünk, aztán mindig csak egy kicsit...

Jó nagy fülest érdemelne, aki ezt csinálja. Mindenki tudja, miről van szó. Ő, a lány és Te. Csak eljátsszuk, hogy nem tudjuk.

Amúgy engem is érdekelne, mi van veletek azóta.

2013. febr. 8. 13:50
 47/53 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök!

Hát az van, hogy még akkor előszedtem a párom, és megkértem, hogy koptassa le ezt a nőt. Persze megígérte, és fél évig nem is történt semmi. Illetve én nem tudtam. Majd kiderült, hogy végig leveleztek... És mikor rákérdeztem, azt mondta: Hát beszéltünk róla, de nem emlékszem, hogy megígértem volna.

És nem a levelezés volna a baj, hanem hogy megígérte és szart bele :(((

2013. febr. 11. 14:53
 48/53 anonim ***** válasza:
És most?
2013. febr. 11. 17:55
 49/53 A kérdező kommentje:
Hát most ELVILEG nem leveleznek. De én már nem tennék rá egy lyukas garast sem...
2013. febr. 11. 19:20
 50/53 anonim ***** válasza:
100%
Azért érdekes, ahogy kiderül, hogy lesz a semmiből valami. Á, csak kis semmiség, de azért nem tudja abbahagyni. Sajnálom, hogy ez van, elég bizalomgyilkos szituáció.
2013. febr. 13. 09:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!