Belefér? Vagy én pörgöm túl?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Itt egy másik kérdés a gyk-ról. Szerintem tanulságos erre a kérdésre nézve is...
Kedves előző, tőlem idéztél!
Én viszont azt kérdeznem a kedves kérdezőtől, hogy azóta hogyan alakultak a dolgok?
44-essel értek egyet. Többen írják, hogy ha komoly lenne, nem tudnál róla. Szerintem meg nincs ilyen recept. Ne tedd mással, amit magadnak sem kívánnál. Ilyenkor csak magukkal ilyen megengedők az "elkövetők", fordítva nem lennének azok.
Engem nagyon bántana egy ilyen dolog. Valaki azt mondta egyszer: nem akadályozhatjuk meg, hogy elszálljon a fejünk felett egy madár, de hogy fészket rakjon rajta, az igen.
Mindig van egy pont, ahol dönthetünk, hogy merre megyünk. És a férjednél ez most már ott van. Valamit megszokunk, kicsit továbblépünk, aztán mindig csak egy kicsit...
Jó nagy fülest érdemelne, aki ezt csinálja. Mindenki tudja, miről van szó. Ő, a lány és Te. Csak eljátsszuk, hogy nem tudjuk.
Amúgy engem is érdekelne, mi van veletek azóta.
Sziasztok!
Aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök!
Hát az van, hogy még akkor előszedtem a párom, és megkértem, hogy koptassa le ezt a nőt. Persze megígérte, és fél évig nem is történt semmi. Illetve én nem tudtam. Majd kiderült, hogy végig leveleztek... És mikor rákérdeztem, azt mondta: Hát beszéltünk róla, de nem emlékszem, hogy megígértem volna.
És nem a levelezés volna a baj, hanem hogy megígérte és szart bele :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!