Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Belefér? Vagy én pörgöm túl?

Belefér? Vagy én pörgöm túl?

Figyelt kérdés
Párom üzletelt egy hölggyel, majd a biznisz lezárulta után még két héttel is leveleznek. Rákérdeztem, elmondta, mutatott is levelet. Nem olvastam el, nem érdekel, de egy ilyen félmondat ragadt meg bennem: "nem zavar az x év korkülönbség". Erre próbált mondani vmit, hogy csak barátilag leveleznek, de szerintem ilyet nem ír egyik ember a másiknak, aki nem akar semmit. Vagy de? Ti mit gondoltok?
2012. jún. 20. 14:50
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:

Neked is tök igazad van, annyira jó, hogy írtok, benne lenni vmiben olyan más, és nem látom a szitut kívülről.

Mindenkinek megy a zöld pacsi.

2012. jún. 20. 15:19
 22/53 anonim ***** válasza:
80%

20as vagyok,

folytatva a gondolatomat:

Ergo a férfi ezt teljesen rendben valónak tarja, hogy a párja mellett ha megkíván másik nőt, annak hangot ad, flörtölget... Innét csak egy lépés hogy gerincre is vágjon valakit.

De szerintem kérdező időben vagy, most tudsz ennek a folyamatnak gátat vetni.

2012. jún. 20. 15:19
 23/53 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a többieknek, flörtölget. Hogy meddig menne el? Azt mi nem tudhatjuk.

Nekem sem férne bele természetesen. Nem vagyok ott, nem látom, nem fáj. Ez ugyanaz, hogy tudjuk, hogy a pasijaink/férjeik ugyanúgy megbámulják az utcán a nőket, mert ez a normális, de nem mindegy, hogy mindezt akkor teszik, amikor nem vagyunk, ott vagy a jelenlétünkben is - megalázva ezzel minket.

Én nem tűrném el, leülnék vele megbeszélném. Ha nem lenne rá hatással, akkor más módszerekhez folyamodnék (valószínű, hogy burkoltan, de visszakapná, hogy magától döbbenjen rá milyen is ez).

2012. jún. 20. 15:35
 24/53 anonim ***** válasza:
60%

Azért már átestünk a ló túlsó oldalára, itt már olyanokat írogattok, hogy álló f***al fürdőzésről leveleznek. Azért itt korántsem erről volt szó.

Aki meg azt írta, hogy elejét lehet venni... Ha úgy gondoltad, hogy ráripakodsz a férjre, hogy azonnal hagyja abba, akkor azzal csak azt éred el, hogy titokban folytatja.

El kell csábítani a kedves férjet, hogy ne legyen kedve más nővel legyezgettetni a hiúságát, hanem tudja otthon is maximálisan férfinak érezni magát, ennyi.

Minden férfi flörtölget, akár tetszik, akár nem. Hogy ki lép tovább - na az már a feleségen múlik!

2012. jún. 20. 15:37
 25/53 anonim ***** válasza:
100%

20as vagyok

Nekem igazából a gátlástalanságon és a pofátlanságon van a hangsúly.

És ne tévesszen össze senkit, hogy ha titokban csinálj jobb - mentalitás, mert nem ezt kell kidomborítani az ügyből

Megkíván mást. Legyünk őszinték, ki nem?? Főleg x év párkapcsolat után. De az emberben van erkölcs, tartás, hűség (állatvilágban nem ismertek ezek az erények) Nem tarom erkölcsösnek meg gerincesnek (még ha szexig el sem jut a dolog), hogy apuka más nővel töltsön virtuális intim pillanatokat. Erre csak rátesz egy lapáttal, hogy mindent a párjával egy szobába teszi meg. Ettől lesz gátlástalan és attól, hogy ő ezt helyénvalónak tartja.

2012. jún. 20. 15:40
 26/53 anonim ***** válasza:
Nekem sem férne bele.Nem túlzod el.Hát a korkülönbséges szöveget más is félreértené, nem csak te.Másban nem gyanús? Titokba telefonál,vagy a telefont nagyon félti (viszi magával pl), későn jár haza,...?
2012. jún. 20. 15:43
 27/53 A kérdező kommentje:

Más városban lakik, hála Istennek, nem csalna meg, tudom. Illetve remélem...

Ami furcsa, az pl. a mostani viselkedése, elment itthonról - gyerekestül, nőügy kizárva - , és jött ölelgetve búcsúzkodni, mikor három órán belül jönnek haza. Szóvá is tettem, hogy bezzeg mikor mással levelezik, nem az én ölelésem hiányzik, mire ő: "na majd este megmutathatod, majd szépen visszahódítasz az ágyban".

2012. jún. 20. 15:47
 28/53 A kérdező kommentje:
15:40-es, nagyon igazad van, pont ezt mondtam neki én is, hogy még el is mondod? Hogy nézem a tv-t, te meg más nőnek irogatsz? És nem érti, mi a baj... ilyenkor olyan naívak tudnak lenni a pasik...
2012. jún. 20. 15:49
 29/53 anonim ***** válasza:
75%

Hidd el, ha komoly lenne, arról te nem tudnál!

De most akkor képzeljük el a szitut: üzleti kapcsolatban lévő hölgy elkezd jeleket adni egy házasságban élő pasinak. Az üzlet lezárulta után még írogat, érezteti, hogy érdekli a pasi, de azért nem túl egyértelműen.

Itt a pasi több dolgot érez egyszerre: nem írhatja meg, hogy bocs, de nekem családom van, mert lehet, hogy a nő tényleg csak barátkozni akar (jó, tudja ő, hogy nem, de mi van, ha mégis?!), és akkor irtó kínos a dolog... Meg aztán tetszik is neki a dolog, hogy egy vadidegen nő férfiként tekint rá. Elmegy addig, ameddig el mer menni: válaszolgat a levelekre, de ennél többet nem szán rá, az már túl macerás lenne.

Szerintem itt kb. ennyiről lehet szó. Sokszor még fel is tudja dobni a házasságot egy ilyen flörtölgetés.

2012. jún. 20. 15:50
 30/53 A kérdező kommentje:

Na jó, csak ne az én pasimmal flörtöljön :) keressen mást :)

Mellesleg majdnem a lánya lehetne, a fene egye meg!

2012. jún. 20. 15:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!