Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Jól teszem, hogy titkolom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem, hogy titkolom? Vagy nem etikus? Mit tegyek? Hogy mondjam el? 25/F

Figyelt kérdés

Van egy két éves kapcsolatom, elég komoly. Már együtt élünk albérletben, nem rosszul, mindketten dolgozunk de azért nem vagyunk túlzottan eleresztve mindenesetre viszonylag gond nélkül élünk.

Az a helyzet, hogy van egy nagyobb örökségem a számlámon (11 millió forint) Namost erről a párom nem tud, elején azért nem akartam mondani mert nem ismertem és nem akartam, hogy esetleg emiatt szerelmet színleljen vagy megjátsza magát (lehet dobálózni, de tudom hogy nem minden nő ilyen, csak sajnos nincs a homlokukra írva)

A lány vidékről származik, elhanyagolható hozományra számíthat. Anyja háztartásbeli, családja konzervatív tartok attól is hogy ha megtudja majd ő is az akar lenni de nekem nem tetszik a kétpólusú életforma. Bár nem mutatja jelét hogy nem szeretné a munkáját, haladó gondolkodású.

A jövőnket együtt tervezzük, sokat beszélünk róla. Amikor ház/lakásvásárlásra terelődik a szó kínosan érzem magam, nem akarok hazudni neki ezért mindig diplomatikusan foglalok állást. De már nem tudom meddig bírom, rosszul esik hallgatni hogy évi 300 ezer forintos spórolásokat számolgat közös házra/lakásra. Én is szívesebben laknék egy szebb otthonban.

Mielőtt hülyéznétek hogy mégis albiban vagyunk a pénz állampapírban van, a kamata magasan fedezi az albérletet (ő úgy tudja annyival többet keresek).

2012. jún. 8. 21:46
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

Nekem furcsa amúgy sok ember hozzáállása az együttéléshez.

Meglehet az enyém a nem helyes.

Nálunk amióta együtt élünk közös a "vagyon".

Tény, hogy a páromnak van egy lakása...ahhoz nekem jogilag semmi közöm, de amit keresünk az közös, egy számlára emgy stb...azért élek vele, mert úgy gondolom "örökre" ha lehet ilyet mondani együtt maradunk, családunk lesz, másképp nem is költöztem volna...tehát közös az életünk. Volt olyan időszak, hogy nekem volt több a jövedelmem, most neki, de ezt soha nem rójuk fel, mert én sajnos a kevesebb pénzemért pl többet kell dolgozzak. Ezt dobta a gép, jövőre meg megeshet, hogy fordul a kocka.

De együtt vállaljuk a költségeket, az ellátásunkat,a szórakozásunkat is....

Szerintem nem az a baj, hogy az elején nem mondtad el, hanem az , hogy akkor nem amikor már együtt éltetek, persze megint más, hogy nem szabad, hanem lekötött vagyonról van szó.

De talán ideje szólni, hogy neked van egy nagyobb örökséged, amiről nem érezted, hogy eddig lett volna okod szólni, de úgy érzed tényleg a közös jövőn gondolkodtok, és ideje lenne talán egy sajátba költözni, és mit gondol erről.

A véleményéből úgyis kiderül minden, de szerintem már te is tudod, hogy nem a pénzedért van veled:)

Persze visszatérve az én esetemre.. ha közösen veszünk a családbővítés miatt nagyobb ingatlant, egyértelmű, hogy szerződésbe foglaljuk, hogy ki mennyivel szállt be, mert az öröksége az az övé...

2012. jún. 12. 11:52
 52/53 Tojasleves válasza:

Aszti, de Qrva sok itt a hozzászólás!

Megírom, én mit tennék.

Elmondanám neki, befektetném egy lakásba, de nem drágába, mondjuk ez legyen a lakás árának a 45-50%a, így egy nem túl magas törlesztővel el lehetsz a saját lakásodban, és annyi lesz a törlesztőd, mint a fele albi. azért 22 misiért lehet lakást találni, jókat.

De ez szigorúan magánvélemény, nem követendő példa.

Azt hogy eddig titkoltad, én sem tettem volna máshogy! Fiatal kapcsolat, kockázatokkal.

2012. jún. 19. 00:02
 53/53 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Majd meséld el mi lett, én kíváncsi vagyok!
2012. jún. 19. 00:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!