Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól teszem, hogy titkolom? Vagy nem etikus? Mit tegyek? Hogy mondjam el? 25/F
Van egy két éves kapcsolatom, elég komoly. Már együtt élünk albérletben, nem rosszul, mindketten dolgozunk de azért nem vagyunk túlzottan eleresztve mindenesetre viszonylag gond nélkül élünk.
Az a helyzet, hogy van egy nagyobb örökségem a számlámon (11 millió forint) Namost erről a párom nem tud, elején azért nem akartam mondani mert nem ismertem és nem akartam, hogy esetleg emiatt szerelmet színleljen vagy megjátsza magát (lehet dobálózni, de tudom hogy nem minden nő ilyen, csak sajnos nincs a homlokukra írva)
A lány vidékről származik, elhanyagolható hozományra számíthat. Anyja háztartásbeli, családja konzervatív tartok attól is hogy ha megtudja majd ő is az akar lenni de nekem nem tetszik a kétpólusú életforma. Bár nem mutatja jelét hogy nem szeretné a munkáját, haladó gondolkodású.
A jövőnket együtt tervezzük, sokat beszélünk róla. Amikor ház/lakásvásárlásra terelődik a szó kínosan érzem magam, nem akarok hazudni neki ezért mindig diplomatikusan foglalok állást. De már nem tudom meddig bírom, rosszul esik hallgatni hogy évi 300 ezer forintos spórolásokat számolgat közös házra/lakásra. Én is szívesebben laknék egy szebb otthonban.
Mielőtt hülyéznétek hogy mégis albiban vagyunk a pénz állampapírban van, a kamata magasan fedezi az albérletet (ő úgy tudja annyival többet keresek).
A kérdező és a válaszolók többsége pontosan bemutatja a hozzáállásával, hogy a mai "párkapcsolatok" nagy része mennyit ér. Nem értem, minek az a sok esküvő meg gyerek meg képmutatás. Úgyis csak használati tárgynak nézik a legtöbben a "párjukat", akivel bármit meg lehet tenni.
AKI NEM BÍZIK A PÁRJÁBAN, HAGYJA OTT MA, AKKOR VÉGRE NORMÁLIS VILÁG LESZ.
Hihetetlen hülye felfogásod van.A bizalomhoz is idő kell,ne meséld már be nekem hogy te már az első percben megbízol mindenkiben.Vannak olyan helyzetek hogy csak ÉVEK múlva derül ki valakiről hogy milyen is valójában.lehet az a párod is
mondd el neki, most már itt az ideje. Hogy hogy esne neki??? hát én meglepődnék, szerintem ha jól gondolkodik, megérti, de addig mondd, amíg még lehet. Azt mondd neki, hogy van valami, amit eddig nem mondtál el. Eleinte azért, mert még nem ismerted, és nem akartad, hogy emiatt legyen veled, később meg azért, mert nem tudtad, hogy is kezdj neki. Van családi örökséged a számládon, amiből el tudnátok kezdeni a közös jövőtöket.
És innen megy minden. Sok sikert, de azért mondd el, hogy mi volt a reakció.
Nem értem miért kell túl misztifikálni a dolgot, hogy majd évek múlva derül ki szegény lányról, hogy ilyen-olyan pénzéhes. Szerintem nyugodtan elmondhatod neki. Milyen bajod származik belőle? Nem a pin-kódodat meg a bankszámlaszámod készülsz megadni neki. Hogy nyúlhatna a pénzedhez? Sehogy. Sőt ha ennyire félsz tőle, hogy mi a reakciója (ő is HTB akar majd lenni) nem lenne jobb most látni a reakcióját, mint majd évek múlva? Ha ennyire nem bízol benne és ilyeneket is el tudsz képzelni, nem lenne jobb ha még most kiderülne?
Szimplán közlöd vele legközelebb amikor a jövőtökről beszéltek, hogy neked ennyi megtakarításod van, ha abból vesztek házat nyilván a te nevedre kerül, tehát megint csak nem tud kárt okozni neked. Ha meg már eddig is gyűjtögetett legalább abból tudtok majd bútorokat venni, vagy azt félre rakni majd a család alapításhoz, stb. Persze ezt meg kéne beszélni. Akkor kiderül, hogy áll a helyzethez.
Úristen!
2éve együtt vagytok és nem merted elmondani? Sajnálom szegény lányt, hogy így gondolkodik a "élettársa".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!