Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Az alábbi szerelmi kötéssel...

Az alábbi szerelmi kötéssel próbálkoztam, volt már, akinek bevált? (Tudom, nem etikus, blablabla, érdemi válaszokat szeretnék. )

Figyelt kérdés

"Szerelmi varázslat

Ehhez a bűbájhoz ki kell menned a szabadba, és szerezni egy friss rózsát. Ha nem találsz, például az évszak miatt, bármilyen nagyobb virág megteszi. Fogj egy rózsaszín gyertyát, és írd rá a neved, illetve a leendő partnered nevét. A gyertya mellé helyezz két kis darab papírt, egyiken legyen a te neved, másikon a leendő szeretődé.

Gyújtsd meg a gyertyát, és mondd:

Eggyé válunk Te meg Én,

Az igaz szerelem erején.

Add nekem szerelmed, én adom az enyém,

Hűséges szerelem költözik belénk.

Szerelmed lángja énértem lobog,

Mindkettőnk szíve egymásért dobog.

Így legyen, perzselő szerelem vár,

A szerelem által enyém vagy már.

Ismételd el a fenti varázsigét háromszor, és minden alkalom után lásd magad előtt, ahogy a nő/férfi feléd szalad. A harmadik ismétlés után vizualizáld, ahogy a kívánt személy megölel, és halld, ahogy azt mondja:

Szeretlek, (neved), örökre!

Hagyd hogy a gyertya leégjen. Aztán menj ki valahová, ahol találsz földet. Vidd magaddal a rózsát és a két kis darab papírt. Gyűrd össze az egyik papírt szorosan, és csomagold a másikba. Helyezd őket a virág közepébe, és hajtsd rá a virágszirmokat. Áss egy lyukat a földbe, tedd bele a virágot, és mondd:

Ahogy ez a virág elhervad, úgy hervad el

minden ellenállásod felém. Ettől a naptól kezdve

együtt leszünk a legmélyebb szerelemben.

Nem fog sokáig tartani, amíg ez a varázslat valóra válik, de várnod kell, amíg a virág teljesen elhervad."

2012. jún. 6. 10:44
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
75%
Elvileg működhet, ha azokat a törvényeket veszem alapul amiket ismerek. Legalábbis a varázslat működőképesnek néz ki. Az hogy amit elérsz vele működik e majd, az pedig a vakszerencse dolga.
2012. jún. 6. 10:55
 2/37 Tom Benko ***** válasza:
0%
Senki, de sokan fogják hazudni, hogy működik vagy bevált.
2012. jún. 6. 11:13
 3/37 A kérdező kommentje:

rejtelmesrengeteg: egy kicsit írnál nekem ezekről a törvényekről?

Abszolút kontár vagyok a témában, és csak végső elkeseredésemben csináltam a kötést. Aztán utánaolvastam, és megijedtem, hogy esetleg tényleg beválik. Nem akarom boldogtalanná tenni se őt, se magamat.

2012. jún. 6. 11:26
 4/37 anonim ***** válasza:
39%
Csak azt tudom javasolni, hogy ne foglalkozz ilyen humbugokkal, mert nyilvánvalóan nem működik, és erre pazarlod az erődet, ahelyett, hogy az igazi értékeid mentén próbálnál tetszeni a kiszemeltnek. Tudom hogy egyszerűbb hinni egy "varázslatban", de hidd el, a dolgokat nem lehet így megkerülni. Mutasd ki az érzelmeidet, legyél magabiztos, add önmagad - ez működik, a hókuszpókus nem!
2012. jún. 6. 12:12
 5/37 anonim ***** válasza:
Ha abszolút kontár vagy, akkor lehet hogy nem kellett volna ilyesmibe kezdeni...És miután szerelmi varázslatot csináltál, nem hiszem hogy jó ötlet lenne ha még alapot is tudnál a tetteid alá helyezni. Aki szerelmi varázslatot képes végrehajtani minden lelkiismeret furdalás nélkül, az más dolgokra is képes érzelmeit követve. Elégedj meg azzal, ha ez sikerül, és ne akarj ilyesmivel foglalkozni a jövőben. Azzal magadnak és másoknak is csak ártanál. Nem akartam így minősíteni azt amit csináltál, de rákérdeztél...úgyhogy sajnálom ha megbántottalak. Ha jól sül el a dolog, akkor elégedj meg a sikereddel, ha rosszul, akkor pedig okulj belőle. De szerintem ne foglalkozz ilyesmivel. Inkább foglalkozz valami építő jellegűvel. Biztos van olyan amihez értesz, és amiben le tudod kötni magadat. De lehetőleg az ne varázslás legyen...
2012. jún. 6. 13:17
 6/37 anonim ***** válasza:
64%
A szerelmi mágia veszélyes dolog.Ezt a bűbájt sokféleképpen ismerik, és mint minden mágia fajta ez is egyfajta gondolatkoncentráció, ami benne is van a leírásban.De az igazi mágiához semmi köze ezért inkább bűbáj.Ha helytelenül mondasz v csinálsz vmit bűbáj közben akkor semmi nem lesz ellenben a mágikus ceremóniával ott van siker de mindent pontosan kell csinálni ellenkező esetben a keletkezett hatásért nem fog kárpótolni az a sok rossz ami érni fog.ennyit röviden róla, és ha nem értesz hozzá ne is fogj bele mert csak bajt hozol magadra.Erre évtizedeket kell szánni h ezekből vmit is megérts és nem egy kérdést feltenni és várni rá egy jó választ.
2012. jún. 6. 15:23
 7/37 anonim ***** válasza:
Erre mondtam hogy működhet a Varázslat. A varázslat végrehajtóját nem érdeklik sem az erők amik véghezviszik a dolgot, sem semmi más a célon kívül. Alig van benne tudatosság, a célon kívül.
2012. jún. 6. 16:51
 8/37 A kérdező kommentje:
Persze, hogy a cél érdekel, különben nem is kezdtem volna hozzá nulla kompetenciával. És mivel már megbántam, épp az érdekelne, hogy mekkora esély van rá, hogy NEM jön be?
2012. jún. 6. 17:26
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

Általában két-három hét egy ilyen "átfutási" ideje. Tehát ha a varázslat időpontját veszed alapul, akkor utána két-három héten belűl kell jelentkeznie a hatásnak. Ha addig nem történik semmi, akkor már nem is fog.

Ha ez már megvolt akkor megnyugodhatsz.

2012. jún. 6. 18:02
 10/37 anonim ***** válasza:
31%
Az esély egyenesen arányos azzal az akarattal, amivel végrehajtottad. Ha kiásod a virágot, és szétszeded az egészet akkor kisebb eséllyel történik meg.
2012. jún. 6. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!