Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Az alábbi szerelmi kötéssel...

Az alábbi szerelmi kötéssel próbálkoztam, volt már, akinek bevált? (Tudom, nem etikus, blablabla, érdemi válaszokat szeretnék. )

Figyelt kérdés

"Szerelmi varázslat

Ehhez a bűbájhoz ki kell menned a szabadba, és szerezni egy friss rózsát. Ha nem találsz, például az évszak miatt, bármilyen nagyobb virág megteszi. Fogj egy rózsaszín gyertyát, és írd rá a neved, illetve a leendő partnered nevét. A gyertya mellé helyezz két kis darab papírt, egyiken legyen a te neved, másikon a leendő szeretődé.

Gyújtsd meg a gyertyát, és mondd:

Eggyé válunk Te meg Én,

Az igaz szerelem erején.

Add nekem szerelmed, én adom az enyém,

Hűséges szerelem költözik belénk.

Szerelmed lángja énértem lobog,

Mindkettőnk szíve egymásért dobog.

Így legyen, perzselő szerelem vár,

A szerelem által enyém vagy már.

Ismételd el a fenti varázsigét háromszor, és minden alkalom után lásd magad előtt, ahogy a nő/férfi feléd szalad. A harmadik ismétlés után vizualizáld, ahogy a kívánt személy megölel, és halld, ahogy azt mondja:

Szeretlek, (neved), örökre!

Hagyd hogy a gyertya leégjen. Aztán menj ki valahová, ahol találsz földet. Vidd magaddal a rózsát és a két kis darab papírt. Gyűrd össze az egyik papírt szorosan, és csomagold a másikba. Helyezd őket a virág közepébe, és hajtsd rá a virágszirmokat. Áss egy lyukat a földbe, tedd bele a virágot, és mondd:

Ahogy ez a virág elhervad, úgy hervad el

minden ellenállásod felém. Ettől a naptól kezdve

együtt leszünk a legmélyebb szerelemben.

Nem fog sokáig tartani, amíg ez a varázslat valóra válik, de várnod kell, amíg a virág teljesen elhervad."

2012. jún. 6. 10:44
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Agykontrollos vagyok. De az agykontrollt NEM LEHET mások szabad akaratának befolyásolására használni, ha egyszer a másik tudat alatt NEM akar valamit. Ezért nyúltam "erőszakosabb" eszközökhöz. Persze nem rossz szándékból,nem ártani akartam, hanem a saját szenvedésemet próbáltam így megszüntetni. Persze már megbántam, de mostanra teljes mértékben elhiszem, hogy a dolog működik, és hiába igyekszem, az oldás hatékonyságában NEM TUDOK hinni. Olyan hülye vagyok. :(
2012. jún. 7. 09:50
 22/37 anonim ***** válasza:
52%

Az agykontrollt is lehet, sőt gusztustalan dolgokra is lehet használni...Ha tudat alatt nem akarja, akkor zavarni fogja...nem is kicsit. Ha a saját szenvedésedet akarod enyhíteni, akkor saját magadon kell dolgoznod. Előszőr is fogadd el, hogy szenvedsz, és hogy ez egy állapot. Ne éld bele magad, csak vedd tudomásul. Ez már sokat segít. Aztán pl kezd el szeretni magad, ez is megdobja a hangulatodat. Ne a másikat okold, semmi köze a te szenvedésedhez, mert az mindíg akkora, amekkora energiát te magad adsz neki. Magyarul ne tápláld, mert az csak és kizárólag neked lesz rossz, magaddal meg ne tolj ki, elég az is, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy te szeretted volna, nem kell ezt még tetézni.

A következő lépés, az az elengedés. Mikor már elfogadtad, hogy ez van, akkor próbálj meg a történtekre minél kevesebb érzelemmel gondolni. Nem kell az érzelmeket megszűntetni, igazából nem kell velük semmit csinálni, csak tudomásul kell őket venni, ezzel kizárod azt, hogy generálják egymást, és magukat. Ezután pedig fogadd el a történteket, és próbálj meg szeretettel gondolni rájuk. Agykontrollt is bevethetsz, pl kiveszed a rossz érzéseket akármi, ami neked szimpatikus, az agykontroll nagyon jól használható pl ezek mindegyikére. Aztán egyszercsak azt fogod észrevenni, hogy megszűnt a probléma. :)

Nagyon leegyszerűsítve erről lenne szó : " Igen, ez történt, és ez MOST nekem rossz, ezek normális érzések bennem, idővel el fognak tűnni, és megint jól érzem majd magam"

2012. jún. 7. 10:17
 23/37 A kérdező kommentje:
Oké, éljen az agykontroll meg minden. De én nem akarom Őt elengedni, sem tudatosan, sem tudat alatt. Próbáltam azt programozni magamnak, hogy jobb nekem nélküle, szabad akarok lenni, valahol vár rám az igazi, stb, stb, de sajnos sem alfában, sem bétában nem hiszem ezt el. És hit nélkül semmit sem ér semmilyen mentális technika sem.
2012. jún. 7. 10:46
 24/37 anonim ***** válasza:
32%
Akkor bizony bármit teszel, nyögheted a következményeit mindannak amit tettél. Hiába szünteted meg azokat a dolgokat amiket megcsináltál, ha valójában nem akarod őt elengedni, nem akarod hogy a szabad akarata szerint döntsön, akkor mindegy. Valamelyik előző kommentelő tőlem kérdezte írhat e privátba?
2012. jún. 7. 10:56
 25/37 A kérdező kommentje:
Ez így nem teljesen igaz. Azt szeretném, ha szabad akaratából döntene úgy, hogy velem akar lenni, senki mással. Arra is gondoltam, hogy agykontrollal programozom azt, hogy a kötés(ek), ami(ke)t csináltam, nem kényszerítik őt, hanem a szabad akaratát, a döntését, az érzéseit változtatják meg. Persze tudom, hogy ez nem, vagy csak nagyon nehezen lehetséges, de egy próbát talán megér.
2012. jún. 7. 11:08
 26/37 anonim ***** válasza:
Ha a kötések nem kényszerítik őt, akkor nincs rájuk hatása. ha azt programozod agykontrollal hogy szabad akaratából dönt melletted az is kényszer...elég ha elgondolkodsz rajta, és te is belátod. Bármi ami az ő tudta nélkül az ő megváltozására, akár akarata akár érzelmei terén történik, kényszer. Ha valakit kényszerítesz valamire, annak pedig viseld a következményeit. Ha feloldod minden alól amit műveltél, és végigszenveded a kaotikus időszakot amit okoztál magadnak, és ezután ő magától dönt úgy hogy veled akar lenni, az tiszta dolog. Bármi amivel ezt befolyásolod káros mindkét irányba. Ennél egyértelműbben nem tudom leírni.
2012. jún. 7. 11:30
 27/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segítettél. :)
2012. jún. 7. 11:41
 28/37 anonim ***** válasza:
rejtelmesrengeteg, igen, tőled kérdezem, hogy írhatok-e privátot
2012. jún. 7. 16:12
 29/37 anonim ***** válasza:
persze. miért ne?
2012. jún. 7. 16:50
 30/37 anonim ***** válasza:

22-es vagyok.

Persze hogy nem akarod elengedni. :) Ha el akarnád, legyintettél volna egyet és kész. Ez benne a lényeg. Magadon kell dolgoznod, nem mondom hogy könnyű, sőt ez a legnehezebb, de meg tudod csinálni, és sokat fogsz nyerni rajta.Vedd úgy mint egy feladatot, ami fontos, és akor is meg kell csinálni ha nem szeretnéd. Biztos már eddig is tettél olyat muszályból, amit nem szerettél volna, ez ugyan az, csak ez sokkal fontosabb.

2012. jún. 7. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!