Az alábbi szerelmi kötéssel próbálkoztam, volt már, akinek bevált? (Tudom, nem etikus, blablabla, érdemi válaszokat szeretnék. )
"Szerelmi varázslat
Ehhez a bűbájhoz ki kell menned a szabadba, és szerezni egy friss rózsát. Ha nem találsz, például az évszak miatt, bármilyen nagyobb virág megteszi. Fogj egy rózsaszín gyertyát, és írd rá a neved, illetve a leendő partnered nevét. A gyertya mellé helyezz két kis darab papírt, egyiken legyen a te neved, másikon a leendő szeretődé.
Gyújtsd meg a gyertyát, és mondd:
Eggyé válunk Te meg Én,
Az igaz szerelem erején.
Add nekem szerelmed, én adom az enyém,
Hűséges szerelem költözik belénk.
Szerelmed lángja énértem lobog,
Mindkettőnk szíve egymásért dobog.
Így legyen, perzselő szerelem vár,
A szerelem által enyém vagy már.
Ismételd el a fenti varázsigét háromszor, és minden alkalom után lásd magad előtt, ahogy a nő/férfi feléd szalad. A harmadik ismétlés után vizualizáld, ahogy a kívánt személy megölel, és halld, ahogy azt mondja:
Szeretlek, (neved), örökre!
Hagyd hogy a gyertya leégjen. Aztán menj ki valahová, ahol találsz földet. Vidd magaddal a rózsát és a két kis darab papírt. Gyűrd össze az egyik papírt szorosan, és csomagold a másikba. Helyezd őket a virág közepébe, és hajtsd rá a virágszirmokat. Áss egy lyukat a földbe, tedd bele a virágot, és mondd:
Ahogy ez a virág elhervad, úgy hervad el
minden ellenállásod felém. Ettől a naptól kezdve
együtt leszünk a legmélyebb szerelemben.
Nem fog sokáig tartani, amíg ez a varázslat valóra válik, de várnod kell, amíg a virág teljesen elhervad."
az előttem szólótól kérdem :
Te most buzdítod szegény kérdezőnket ? Te tudod mi sülhet ki egy ilyen típusú próbálkozásból ?! Olvass utána és majd rájössz.
A kérdezőnek, jobb ha nem próbálkozol semmi ilyesmivel , mert ha be is válik max egy ideig működne mert a szabad akaratát nem tudnád elvenni teljesen , és ha extrémebb problémát okozol vele akkor még a következőéletetekben is utánad "lohol" majd azon hibád miatt amit ebben az életedben tettél.
Ezt az egészet hogy is kell elképzelni? Hogy hajtsam a virágszirmokat a kis cetlikre? Ha réhejtam akkor kijönnek a hejükről a szirmok!
Pontosan milyen nagy fejű virág kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!