Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valakinek bevált már? Hogyan...

Zolush kérdése:

Valakinek bevált már? Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Nos! Van egy személy akibe szerelmes vagyok. Van egy kis korkülömbség, de ez nem számít. Nagy szükségem lenne egy tényleg hatásos kötésre, vagy varázslatra, de minél hamarabb, mert nem bírom nélküle ki a napokat..Segítsetek...De csak olyan valakik akik tényleg értenek ilyen varázslatokhoz. Szkeptikusok meg ne írjanak ide, értésk meg, hogy mi ebbe hiszünk.
2011. dec. 22. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
38%

nem létezik varázslat. hinni hihetsz benne, attól még nem lesz valós dolog, de erre remélem te is rájössz miután nem működik a szerelmi kötés.

egyébként egy kapcsolathoz nem kell varázslat. ha anélkül nem működik, akkor azzal sem fog

2011. dec. 22. 21:36
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
JaJa. Képzeld csak el, ha létezne, azzal sérülne az ő szabad akarata. Vagy elmegy egy jóshoz (vagy mit tudom én, mihez), és leveteti a kötést, vagy csináltat egy oldást. Na mármost, ha oldható, meg köthető, akkor tök mindegy, hogy van-e, vagy nincs. Sokkal jobban jársz, ha megpróbálod meghódítani, vagy valahogy felhívni magadra a figyelmét.
2011. dec. 22. 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Bevalni nem valt,mert ilyesmit nem csinalok,de talalsz ilyesmit a nöiportal.hu-n,ha belepsz,kattints,bal fönt a magiara,talalsz varazslatokat.Pontosan hogy milyenek,nem olvastam.
2011. dec. 22. 22:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Helló!

Hidd el át tudom érezni amit érzel, mégsem ajánlanám a kötést. Mégpedig azért, mert visszaszállhat rád. Úgy látom így is rendesen odavagy, gondolj bele, hogy mi lenne akkor, ha valamiért nála ez nem működne, Te pedig még ennél is jobban - már ha lehet ezt még fokozni- belezúgnál. Ez a kategória a személyes szabadságba való beavatkozás lenne. Szerintem igazából Te sem akarnál azzal a tudattal élni, hogy "csak" azért van veled, mert elvarázsoltad. Szó szerint. A helyedben a személyiséged alakítására helyeznék nagyobb hangsúlyt, mert nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy más személytől várod a boldogságot. És ha lesz vele valami, vagy egyszerűen elhagy? Összetörsz, mint a sajtostallér. De az is lehet, hogy nem tennéd igazán boldoggá. Akkor is magad mellett szeretnéd tartani? Hagyd meg neki a szabad akaratát, és ha önként van veled, nagyobb lesz a boldogságod is. Ám, ha mégis ragaszkodsz egy kis bűbájhoz, akkor ne szerelmi kötést kérj, hanem olyat ami csak az Ő odaadását növeli. Addig is fejleszd, erősítsd a lelked. Sok sikert!

2011. dec. 23. 08:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, várom az ujjakat is....
2011. dec. 27. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdezo.Nem ítéllek el mert nagyon megértem a kétségbeesetten szerelmes embereket.Az interneten fellelheto "szerelmi varázslatok" tobbsége olyan nem árt de nem is használ dolog.Hit kérdése.Végulis minden mukodik ha eléggé hisz benne az ember.Eloszoris javasolnám meghodítani a célszemélyt hagyományos modszerekkel.Ha kicsit is tetszel neki akkor bevonzod magadtol is.Ha meg végképp reménytelen akkor megette a fene.Kérlek csak ne menj semmi kokler mágus után szerelmi kotésért.Aki valoban "szakember"az el fog utasítani mert tudja hogy mivel jár ez és neki is baja lehet belole.Ne mássz bele ilyesmibe.Ma Ot szereted de nem tudod mit hoz a holnap vagy a jovo év.En is egy bonyolult és reménytelen szerelmi dologban vagyok benne és szenvedek mint a kutya de tudom hogy el fog mulni.Ugysem lehetnénk egyutt boldogok akkor minek kombináljam mégjobban
2012. jan. 4. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!