Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Olvastátok a Titok című...

Olvastátok a Titok című könyvet? Bevált már valakinek?

Figyelt kérdés
Mondjuk tegyük fel, hogy valaki le akar fogyni, vagy szeretné ezzel a technikával növelni a haját, vagy a mellét, vagy sikeres akar lenni mondjuk a táncban, vagy ilyen dolgokat is el lehet érni vele? A példák idióták, tudom, de ezek olyan szélsőségek, amelyekre kíváncsi vagyok :) 22/L
2010. máj. 10. 23:25
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

hát,nállam úgy működik,hogy ugye a NEM szót az agy nem értelmezi,tehát ha nem akarok felelni csak azt mondogatom magamnak,hogy más fog felelni,vagy xy fog felelni..mindig bejön:):D

vagy ha találkozni akarok valakivel akkor magamba beszélem hogy, találkozok ma xy-al :D

nállam ijen téren működik :D

14L

2010. máj. 10. 23:33
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Olvastam, és végülis beválik, de én ezt a titkot régebbről ismerem a Bibliából, és sokkal régebb óta alkalmazom, mint hogy ezt a könyvet megírták volna.
2010. máj. 11. 00:15
 3/6 anonim válasza:
100%
Nálam abszolut működik a Vonzás Törvénye.Nem "önszuggesszió", hanem hit szerintem az alapja.Hit magadban és abban, amit szeretnél elérni. Kételkedés nélkül. Én pl elképzeltem többször amit szerettem volna, mintha már megtörtént volna.Valóságnak tekintettem Kimondtam a barátaimnak, családtagjaimnak hangosan.Pl: "ha hétfőn is dolgozni fogok, kevesebbet járok legfeljebb futni" stb.(Ez nem túl jó példa, de szemléletes). Azóta bejött és futok is eleget, mert tudok rá szakítani emellett is időt.
2010. máj. 11. 00:20
 4/6 anonim válasza:
100%
Abszolút bevált, csak tudni kell alkalmazni. Rengeteg mindent elértem vele, az élet számtalan területén. Hihetetlenül sikeres vagyok, bármit megvalósítok vele, amit akarok. Aki azt mondja, nem lehet vele semmit kezdeni, az csak rosszul próbálkozik!
2010. máj. 11. 00:28
 5/6 anonim ***** válasza:

hát ha csak arra gondolsz rengetegszer hogy "nagy melleim lesznek" akkor nem fog növésnek indulni a melled de lehet hogy majd találsz módszert rá hogy növeld, vagy lesz egy köteg pénzed műtétre, vagy bármi. szóval működhet.

mondjuk nem árt minden kívánságot részletesen elképzelni mert én jártam már rosszul azzal hogy mondjuk csak annyi volt a vágyam hogy "legyek különleges és másabb mint mások" hát ez így is lett, csak nem épp jó értelemben.

2010. máj. 12. 19:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan mellet akarok növelni xD Csak próbáltam ilyen szélsőséges dolgokat kérdezni, viszont értem a logikádat :)
2010. máj. 12. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!