Az alábbi szerelmi kötéssel próbálkoztam, volt már, akinek bevált? (Tudom, nem etikus, blablabla, érdemi válaszokat szeretnék. )
"Szerelmi varázslat
Ehhez a bűbájhoz ki kell menned a szabadba, és szerezni egy friss rózsát. Ha nem találsz, például az évszak miatt, bármilyen nagyobb virág megteszi. Fogj egy rózsaszín gyertyát, és írd rá a neved, illetve a leendő partnered nevét. A gyertya mellé helyezz két kis darab papírt, egyiken legyen a te neved, másikon a leendő szeretődé.
Gyújtsd meg a gyertyát, és mondd:
Eggyé válunk Te meg Én,
Az igaz szerelem erején.
Add nekem szerelmed, én adom az enyém,
Hűséges szerelem költözik belénk.
Szerelmed lángja énértem lobog,
Mindkettőnk szíve egymásért dobog.
Így legyen, perzselő szerelem vár,
A szerelem által enyém vagy már.
Ismételd el a fenti varázsigét háromszor, és minden alkalom után lásd magad előtt, ahogy a nő/férfi feléd szalad. A harmadik ismétlés után vizualizáld, ahogy a kívánt személy megölel, és halld, ahogy azt mondja:
Szeretlek, (neved), örökre!
Hagyd hogy a gyertya leégjen. Aztán menj ki valahová, ahol találsz földet. Vidd magaddal a rózsát és a két kis darab papírt. Gyűrd össze az egyik papírt szorosan, és csomagold a másikba. Helyezd őket a virág közepébe, és hajtsd rá a virágszirmokat. Áss egy lyukat a földbe, tedd bele a virágot, és mondd:
Ahogy ez a virág elhervad, úgy hervad el
minden ellenállásod felém. Ettől a naptól kezdve
együtt leszünk a legmélyebb szerelemben.
Nem fog sokáig tartani, amíg ez a varázslat valóra válik, de várnod kell, amíg a virág teljesen elhervad."
Tőletek kérdezem, akik itt válaszoltak a kérdezőnek, mert felmerült valami, amin eddig többször gondolkoztam.
Az ilyen bűbáj(?)nál lényeges, hogy pontosan mi történik, vagy csak az számít, hogy elhisszük, hogy emiatt működik és x időt így töltünk? Lecserélhetőek az elemek, esetleg működne ez úgy is, hogy nem csinálunk semmit, csak koncentrálunk?
Eszem ágában nincs kipróbálni, nálam egy sima papírra firkálás is be szokott jönni, de emberekkel kapcsolatban nem tudok soha elég körültekintő lenni ami a kívánságaimat illeti, úgyhogy tartózkodom az ilyesmitől.
Szerintem jó lenne, ha írnátok konkrét elrettentő példákat, mert szokták emlegetni, hogy visszaüt stb., de ez így nehezen értelmezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!