Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki már várja, hogy eljegyezzék? Úgy érzi szinte túlságosan? Ha igen, mióta vagytok együtt?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 22:14
11/11 anonim válasza:
Én már tud vagyok rajta, de válaszolok ha megengeded. Én nagyon vártam a leánykérést, már-már túlzottan is. Pedig alig voltunk együtt. Végül aztán 3 hónap után kérte meg a kezem, és rá fél évre össze is házasodtunk. Most már több éve házasok vagyunk és már babát tervezünk.
Úgyhogy szerintem nincsenek erre szabályok. Érzi az ember mikor találta meg azt, akit egy életre szeretne maga mellett tudni és akkor kezd el vágyni a házasságra. Nálam legalábbis így volt, az exeimnél még csak nem is gondoltam eljegyzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!