Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki már várja, hogy eljegyezzék? Úgy érzi szinte túlságosan? Ha igen, mióta vagytok együtt?
Eléggé hullámzó nálam a dolog.Ugyanis van, hogy eszembe sem jut és csak telnek a hetek, hónapok.
Viszont van, amikor nem telik el nap anélkül, hogy ne jutna eszembe, hogy ne árasztana el az az érzés, hogy mennyire vágyom rá, főleg, mikor a körülöttem lévőeket sorra eljegyzik.Akkor sokszor magam alá kerülök.Nah nem leszek depressziós, nem kell nagy dolgokra gondolni, csupán rossz érzés, hogy mással megtörténik, velem viszont nem.Főleg, ha a másik pár alig van együtt 1-2-3 éve, ugyanis én és a párom 8 éve vagyunk együtt.
És ebből kb. 5 éve vágyom a dologra, illetve fordult meg a fejemben.
Én inkább az esküvőt várom, az eljegyzésnek számomra nincs akkora súlya. Annyit jelent, hogy megvan a pénz a gyűrűkre, szervezhetjük az esküvőnket. :)
Ilyen értelemben várom nagyon is, de sajnos nem rajtunk múlik, különben már rég menyasszony lennék (lassan feleség). Kicsit kevesebb, mint 2 év és letudjuk a hitelt, aztán gyűjtünk majd esküvőre, gyűrűre. Nagyon várom. :)
16 hónapja vagyunk együtt, 10 hónapja együtt élünk.
23N és 30 F
én már túl vagyok rajta, de ha megengeded, válaszolok én is. engem a 4. évfordulón kért meg a párom. És igen, vágytam rá én is már vagy 3éve, viszont 1 évig előtte nem nagyon. Akkor is azért jött fel, mert a párom megpedzzegette, hogy majd jövőre. na onnantól kezdve, minden évfordulón, szülinap, ünnepen vártam a gyűrűt, de nem kaptam meg. Kezdtem aggódni, hiszen már fél év után mi összeköltöztünk. Aztán az is fura volt, hogy tudtam, ő is akar házasságot, mégsem tett semmit. De végül 4. évf.-n megkérte a kezem :) viszont amikor ez megtörtént, kicsit bepánikoltam :) kb. olyan érzés volt, mint amikor nagyon akartam, hogy egy fiú elhívjon randizni, sosem jött össze, és amikor egyszer mégis, akkor gyorsan visszahátráltam :) érzésre kb. ilyen volt, de nyilván itt nem tántorodok el :)
Természetes, hogy aki házasságra vágyik, az szeretne eljegyzést is, ezzel nincs is semmi gond :)
Én nagyon sokáig nem is gondoltam az eljegyzésre, hiszen mi nagyon fiatalon jöttünk össze. Nyáron leszünk 5 évesek és most már nagyon szeretném. :)
Az én környezetemben is sok velem egykorút jegyeztek el mostanában és ők is nagyon szeretnek dicsekedni a gyűrűjükkel... Én viszont pont az ő eseteikből tanultam meg azt, hogy "nem a gyűrű teszi a kapcsolatot". Felesleges a dicsekedés, ha pl. az eljegyzés a "Mikor veszel már el feleségül?" kérdés után következett be, vagy ha az ifjú jegyespár a létező összes kis semmiségen összekap. Nem hiszem h őket jobban szereti a párjuk, mint engem az enyém. Ti se gondoljatok ilyeneket! :) Lehet, h a ti kapcsolatotok jobban működik gyűrű nélkül, mint a másé gyűrűvel.
21/L
11 év. Az már igazán szép idő :) Lehet a párod nem is gondolja, hogy erre vágysz. (?)
És te, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!