Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi csúszás miatt nem lehet eljegyzés?
Kedves kérdező! - Köszi!
10:17-es: Igen, neked is igazad van, valóban az én esetem az a 6 év nem jelenti azt, hogy mással is előfordulhat pont ugyanaz, én csak leírtam az én történetemet, hogy esetleg ilyen is lehet, de nem jelenti azt, hogy lesz is, mert pl mostani párommal teljesen máshogy van, vele az összeköltözés jó irányba terelte a kapcsolatot, nem úgy mint az előző kapcsit nézve, különbözőek vagyunk, s épp ettől érdekes az élet!
25/N
Én nem értem ez a 2 dolog miért függ egymástól. Ciki lenne ha úgy mennél suliba, hogy menyasszony vagy?
Nekem is úgy kérte meg a kezem a párom, hogy egyetemista voltam. (Még most is az vagyok!)
Szerintem hülyeség a két dolgot egy napon említeni...
Szia!
21 éves lány vagyok. A páromat 19 évesen ismertem meg, fél éve vagyunk együtt. nekem még minimum 3 év van hátra az egyetemből (szintén csúszás miatt). mi nem az én egyetememhez, hanem az övéhez igazodunk. Ha minden a legjobban menne, akkor idén júniusra végezne, és nyáron megkérné a kezem, és jövő nyáron megtartanánk az esküvőt. Ha nem végez az államvizsgákkal idén, akkor azt ősszel fogja befejezni, akkor lesz eljegyzés, és rá egy évre házasság :) Ez teljesen független az én sulimtól :) A különbség az, hogy mi katolikusok vagyunk, nem élünk együtt, nem költözünk össze, szex is csak házasság után lesz. Biztosan könnyebb várni úgy, hogy már együtt élhettek :) Mi már alig várjuk, hogy házasok legyünk, mindegy, hogy sulis vagyok-e :) Az sem baj, ha várandós leszek, hiszen a házasságban miért lenne baj, maximum lesz egy passzív félévem :)
a 6 év várakozás, az összeköltözés, ezek számomra idegen dolgok :)
Nem ítélek el senkit, csak leírtam, hogyan látom én a dolgokat :)
Sok szerencsét kívánok Nektek!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!