Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek butaság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek butaság?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel lassan 1 éve vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymást, bármit megtennénk egymásért. Úgy érezzük mind2-en, hogy egymásnak vagyunk "teremtve" és ez mások szerint is nagyon látszik. Mindent megbeszélünk, nincsenek konfliktusok, semmi.

Régi hagyományokhoz hívően szeretném megkérni nemsokára a kezét. - A kérdés - Szerintetek korai/butaság?

18/F

2012. jan. 22. 00:51
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%
az
2012. jan. 22. 00:55
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Mármint mi butaság? Az eljegyzés vagy a régi hagyományos rész?

Mindkettőre ugyanaz a válaszom: csak úgy tudsz ennyire szeretni valakit, ha ismered. Ha ismered, tudod a választ. Jobban, mint mi.

2012. jan. 22. 01:03
 3/18 A kérdező kommentje:

Butaságra azt, hogy "ilyen fiatalon" megkérni a kezét.

Mert azért valljuk be, az esküvő nem menne olyan hamar,

csak én vagyok a családban ilyen "régi módi" ezért még azt sem tudom, hogyan néznének a szülei/szüleim rám meg rá.

2012. jan. 22. 01:11
 4/18 anonim ***** válasza:
77%
Azt Nektek kell tudnotok, mit bir ki a kapcsolatotok, még változtok mind2en, és ki tudja, h akkor is úgy gondoljátok-e majd?.. Nincs tökéletes recept erre. Mert lehet, h most úgy érzed, de előfordulhat később már nem.. Viszont eljegyezni el lehet. igen esküvővel még várjál, ne siesd el.
2012. jan. 22. 01:22
 5/18 anonim ***** válasza:
50%
szerintem sem kell elsietni az esküvőt. de szép amúgy,, amit írsz, :) de szvsz elég egyelőre az eljegyzés is. :)
2012. jan. 22. 01:24
 6/18 anonim ***** válasza:
85%
Általában az első egy év gyönyörű, meg még a második is, aztán jönnek a gubancok. Szerintem várj még vele, habár ez a te döntésed, hallgass az eszedre. A szív sokszor átejt.
2012. jan. 22. 01:30
 7/18 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat. Én reménykedem, sőt, inkább érzem hogy minden jól fog majd sikerülni :)
2012. jan. 22. 01:33
 8/18 anonim ***** válasza:
97%
nem butaság. max később rájöttök, h ez mégsem működik, akkor elváltok.
2012. jan. 22. 02:09
 9/18 anonim ***** válasza:
Szerintem várjatok még egy-két évet...Ismerjétek meg jobban egymást..Még nagyon az elején vagytok...
2012. jan. 22. 07:48
 10/18 anonim ***** válasza:
Eljegyzés szerintem mehet, ha tényleg ennyire nagy a harmónia. Esküvő meg ráér majd évek múlva is. :)
2012. jan. 22. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!