Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek butaság?
Barátnőmmel lassan 1 éve vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymást, bármit megtennénk egymásért. Úgy érezzük mind2-en, hogy egymásnak vagyunk "teremtve" és ez mások szerint is nagyon látszik. Mindent megbeszélünk, nincsenek konfliktusok, semmi.
Régi hagyományokhoz hívően szeretném megkérni nemsokára a kezét. - A kérdés - Szerintetek korai/butaság?
18/F
Igen, természetes, hogy egy kapcsolatban vannak/lesznek előbb utóbb konfliktusok, mivel olyan nincs, minden egyes dologban egyet értünk.Vannak nagyon veszekedések, kisebb viták, de meg lehet őket beszélni.És ez nem csak egy szerelmi kapcsolatban fordul elő, ha nem szülő-gyermek, vagy baráti kapcsolatban is.Nem kell megijjedni, ha valamiben nem értetek egyet, mivel mindenki más.Az lenne a fura, ha életünk végéig nem lenne önálló véleményünk, ami eltér a másik emberétől.
Én és a párom 8 éve vagyunk együtt, persze, hogy voltak vitáink(de még milyenek is:)), de meg kell beszélni, ha valami rosszul esik,bánt és akkor sokkal jobb lesz, mintha elmennétek az esetleges problémák mellett.
Ugyanúgy szeretjük egymást, mint az első évben, sőt még talán sokkal jobban, mert most már mindenben ismerjük a másikat, voltak nagyobb problémák, amik mégjobban ráébresztettek minket arra, hogy figyeljünk egymásra, hogy változtatni kell dolgokon.De nem kell nagy dolgokra gondolni és egyből megfutamodni ha éppen a boldogság után jön egy rosszabb időszak.Azok a párok mennek szét, akik nem mernek szembenézni a gondokkal, vagy őszintén kimondani, hogy "figyelj Drágám, ezt ne csináld, mert bántasz vele".Hatásosabb egy őszinte, egyenes mondat, mint mindig félrebeszélni.
Szóval ha nagyon szeretitek egymást, akkor jegyezd el, az esküvő ráér sok év múlva is(én ennek a híve vagyok, hogy nem kötelező egyből esküvőt tartani), és ha 2-3-5 év múlva nagyon összekaptok, ne felejtsétek el, hogy mennyire szeretitek egymást, és ne hagyjátok, hogy bármilyen probléma ezt elrontsa.:)
Sok Boldogságot!
23/L
-ma 09:29-
nálunk a találkozás fixen. heti 5 megvan, buliba nem nagyon járok, ha megyek is akkor meg őt is vinni szoktam.
és igyekszem nem elsietni...köszönöm a válaszod.
-ma 10:11-
igen, ezekre a problémákra már mi is rájöttünk, hogy nem szabad egyből hátat fordítani a gondoknak, meg kell beszélni. ezek után nekünk is sokkal jobb lett minden napunk. és örülök, hogy nem csak nekem van ilyen "nézetem" hogy ilyen korban, ilyen tervek. :)
Most azt várod,hogy biztassunk,hogy nem butaság,és hajrá?! :)
Szerintem több okból butaság.
-1év nem sok idő
-18 vagy ráadásul fiú!A fiúk ilyen idős korban kevésbé gondolhatják komolyan ezt a dolgot,mint a lányok.
-Akarsz is esküvőt az eljegyzés után rövid időn belül?Mert ha nem,akkor sok értelme nincs.
Gondolom nem akarod elvenni 1-2 éven belül.Szerintem ne "játszadozzatok" az eljegyzés dologgal.Tudom,a gyürü még semmire sem kötelez,de legalább ti legyetek olyanok a mai sok fiatal közül,akik ha eljegyzik egymást komolyan is gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!