Butasag lenne hazajonni a csaladhoz?
Ha a szíved, a beteg anyukád, a családod haza húz, akkor menj haza. Ha úgy érzed, hogy anyukádnak szüksége van rád. Mennyi idő maradt még a tanulmányaid befejezéséhez? Fejezd be, menj haza egy kis időre, a munkát később is folytathatod :)
Szerintem nem ér annyit, hogy felemészd magad, és ne legyél ott a szeretteid mellet, amikor szükségük van rád.
Az a legfontosabb, hogy boldog legyél. Részemről első a boldogség, aztán a munka :) (kivéve ha rá vagy szorulva, akkor nincs mit tenni :/ )
Szóval miért ne egyere haza:
-Munkanélküliség
-Pesszimista emberek
-Gyengül a forint
-Nő a benzin ára
-Mindenki megy ki az országból, az egyetemeket ellehetetlenítik stb
Mit tehetsz:
-Vidd ki anyukád, ha lehet, feltéve, hogy más hozzátartozód nincs... Ha van, akkor utalhatsz anyukádnak egy kis pénz, hátha azzal segíted...
-Ingázol
Hirtelen ennyi, ha kimarad valami, akkor majd megírják :)
Mi is tavol elunk a csaladunktol. Nagyon sokszor haza akartam mar menni, de Anyu mindig lebeszelt rola. Hihatetlen mennyisegu penzt es ideget belefektettunk a papirjaink megszerzesebe....es meg mindig semmi. Ki tudja mi lesz? Anyu azonban mindig azt mondja, haza ne menjunk!!!! Anyosom is. Nagyon nehez tudomasul venni, hogy az eleted a tied es nem a hozzadtartozo szeretteide. Nekem is nagyon nehez ezt tudomasul venni. Szeretnem, hogy a kisfiam jo iskolaba mehessen es ne kelljen kuliznia egy eleten keresztul ahogy nekunk kell. En azt sem banom, ha mogyorofarmer lesz csak nyugalomban elhessen idiota politikusok a jovojet ne tegyek tonkre.
Probald meg Anyukadat kivinni magadhoz. Megnyugodna a lelked!
Gyere haza.Vége is lesz az életednek depi mert se suli se meló. De a szeretteidet megérintheted.
A nővéremék eladtak mindenüket 58 évesen kitelepültek a lányukhoz Ausztráliába. A beteg sógorom most a dolgozói nélkül burkol 62 évesen és kerti melókat vállal. A nővérem akinek itt takarító nője volt most ott takarít pedig ő is beteg. Ja és nevelik az unokáikat. Ők is arra vágytak, hogy a család együtt lehessen. Most, hogy látják itt milyen szörnyű állapotok vannak és diktatúra, örülnek, hogy kimentek ilyen idősen.
Nem létezik, hogy a te szüleid nem tudnának egy.egy kis melót elvállalni. Lehetetlen nincs.
Én tuti, hogy nem jönnék haza. Elsőre jönne a muterom szerznék neki vmi egyszerű házi melót, aztán a többiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!