Butasag lenne hazajonni a csaladhoz?
Nem figuráztalak, de próbáltam keményebben mint amilyennek neked kellene lenned.
Ok akkor megírom. A nővérem akiről írtam most ment ki 5 éve. Idén meghalt az anyukánk a családom és én voltunk 30 éve mellette, mert a másik nővérem már 35 éve elment szintén ausztráliába.Ők jól tudták az élet megy tovább.
Ha itt lettek volna akkor sem mentik meg. Elsiratták becsülettel. Két éve mind itthon voltak az már olyan elköszönés volt. Ha egyszer soká elmennek a szüleid rád marad a tesód. Csak akkor tudod ellátni ha lesz jó állásod erre kell gondolnod.
Napkiraly: te mekkora egy marha vagy. Még hogy idegenszívűek.
Kérdező: szerintem itt más a gond. Egyszerűen nem tudsz megállni a saját lábadon, hanem a szüleidre akarsz támaszkodni. Le is írtad, hogy sosem voltak barátaid, csak édesanyád. Ez sokat elárul rólad. Szerintem keress fel egy jó pszichológust, mert az sem lenne igazi megoldás, ha hazajönnél. Mi lesz veled, ha meghalnak? Akkor is támaszkodni fogsz valakire? De kire?
A sok megmondóember egy hetet nem dolgozott még külföldön. Elmondom milyen: hajtod a pénzt, teszed félre, eszel, este lefekszel. Másnap ugyan ez. Kint nincsenek szülők, barátok, semmi közös program.
Teljesen megértem a kérdezőt. Én 1 éve vagyok kint, 2 évet adok még magamnak amíg összeszedem megálmodott összeget és utána hazajövök.
450-et keresek kint, de az itthon 200-al boldogabb leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!