Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig érdemes várni? Butaság azért szakítani, mert még nem kérte meg a kezem?
Már kb. 6,5 éve vagyunk együtt. Nagyon jó a kapcsolatunk, szinte mindenben egyet értünk. Nemsokára lakást szeretnénk venni, elkezdtük a közös életet. Viszont még nem kérte meg a kezem. Tudom, hogy ő is házasság párti, viszont neki nem lényeg hogy mikor. Szerintem már egy jó ideje eljutott addig a kapcsolatunk, hogy már megvehettük volna a gyűrűket. Már eldönthette volna szerintem.
Én ezt nehezen viselem. Nekem ez nekem nagyon fontos. Lassan minden barátnőm már gyűrűs menyasszony, és nincs nekik olyan kapcsolatuk, mint nekünk.
Én miért nem érdemlem meg a gyűrűt? Még picit várok, de ha nem kéri meg a kezem, akkor nem tudom, hogyan tovább.
Már beszéltünk róla többször, és ő tudja, hogy én szeretném, és 100%-ra tudja, hogy igent mondanék.
Ha beszélgetünk eljegyzésről, házasságról, akkor mindent majd. Meg hogy tervezi...
Esküvőt kb. 2 év múlva tervezzük, mert erről már beszéltünk, és ilyenkor szóba jön, hogy hát még meg kell kérnie a kezem.... De én nem azt szeretném, hogy fél évvel előtte kérje meg a kezem, én szeretnék gyűrűs menyasszony lenni. Tudom hogy ő az igazi, és életemben egyszer leszek gyűrűs menyasszony, és nem félévig szeretnék az lenni.
És tudja, hogy nekem nem az esküvő a lényeg, hogy az minél előbb legyen, hanem az hogy gyűrű legyen az ujjunkon, és ezzel is szorosabb legyen a kapcsolatunk.
Hát mondd meg neki. Kitalálni nem tudja. Ha már az is megvan, hogy 2 év múlva lesz az esküvő, akkor még ráér, általában 1 évig szokott tartani a jegyesség.
De ha te nem így akarod, akkor mondd meg neki.
Nekem egy kapcsolatban fontos, hogy megkapjam azt amire vágyom. És én is igyekszem mindig megadni amit csak tudok. Ha valaki hosszú idő után sem elégíti ki a vágyam, akkor mit tegyek?
Imádom őt, és még várok is az eljegyzésre. Nem fogok vele most szakítani, de ha nem történik meg sokáig, akkor elfogok rajt gondolodni. Nekem szükségem van arra, hogy a vágyaim teljesítve legyenek.
Nekem az eljegyzés, lánykérés fontosabb az esküvőnél. Tudja ő is.
Tanuld meg, hogy a férfiak nem gondolatolvasók. (Egyébként a nők sem azok, mégha azt is hiszik magukról néha) Ha akarsz valamit, akkor ne célozzgass, ne társaságban beszélgess, hanem MONDD MEG NEKI.
Én nő vagyok, de tapasztalom, hogy sok nő célozgat, beszélget társaságban és úgy gondolja, hogy a párjának ebből ki kéne találnia, hogy mit akar. Aztán duzzog, hogy nem teljesül a vágya. A jó házasság alapja, hogy beszélj. Ne célozgass, hanem mondd meg, hogy mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!