Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi csúszás miatt nem lehet eljegyzés?
Persze az is lényeg, hogy mosol, sütsz főzöl párodra, viszont nagyban függ a sulitól az eljegyzés is, én pl nem egyeznék bele eljegyzésbe úgy, hogy még sulis vagyok, szerintem az alap, hogy elvégezd a sulit, meg az eljegyzésnek is csak úgy van értelme, ha rá pár hónapra meg van az esküvő is. Másrészt meg 2 évnyi együttlét meg nagyon kevés idő ahhoz, hogy házasságra add a fejed, ezt saját tapasztalatból állítom, mivel exemmel 6 évnyi együttlét után jöttünk rá arra, hogy mégsem illünk össze, akkor még én is fősulis voltam, s még jó, hogy nem lett tőle baba stb, azóta mindkettőnknek új párja van, s mindenki boldog, mostani párommal most lesz februárban 1 éve, hogy együtt vagyunk, s vele összeillek mindenben!
25/N
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Abban igazat kell hogy adjak a második válaszolónak, hogy 6 év sok idő, kiismertétek a másikat és rájöttetek hogy nem ő az igazi...de az új szerelmeddel sincs semmire sem garancia, hiszen 1 éve vagytok együtt, még bármi lehet az elkövetkezendő 5 éven belül. Téged amúgy eljegyzett az exbarátod? Együtt éltetek? Mert 6 évig én nem szívesen lennék csak barátnő, 3-4 év után már el tudja dönteni szerintem az ember hogy a hátralevő részét az életének a másikkal akarja-e tölteni. Minden hibájával együtt..
Kedves harmadik válaszoló!
Igen,az a legkézenfekvőbb megoldás,de 1)annyira nem sürgős a dolog hogy ezzel 'piszkáljam', 2) kíváncsi vagyok mások véleményére ha esetleg voltak hasonló szituációban. Köszi.
20:39-es: Nem állítottam, hogy 1 év után babát meg házasságot akarok, ezzel éppen azt akartam mondani, hogy legalább 6-7 évet várni kell a házassággal meg babával, nagyon nagy meggondolatlanságra vallna, ha röpke 2 év után beköttetné a fejét meg babát vállalna...!
Na, szóval azzal, hogy összeillünk azt akartam mondani, hogy boldog vagyok, az meg hogy mi lesz 5-6 év múlva, az meg majd kiderül, de azt a nagy vízválasztó 6-7 évet ki kell várni, ezért írtam ezt az első kommentemben, hogy korai lenne még a házasság, nem a suli miatt, hanem mert 2 év iszonyat kevés idő, 2 év alatt még nem forrja ki magát a kapcsolat, ahhoz legalább minimum 6 év kell...!
25/N
Kedves Kérdező!
A 6 év alatt még csak fel sem merült exemben az, hogy eljegyezzen engem, meg én sem hoztam fel témába, mert ettől semmit sem függ a kapcsolat, számomra semmit nem jelent az eljegyzés meg az esküvő, felesleges hercehurca, hogy kényelmetlenül érezze magát az ember, legalábbis én nem akarnám, hogy mindenki engem nézzem az esküvői ruhában...!
Igen, 2 évet éltem együtt exemmel 2 városban, s ahogy összeköltöztünk egyből rosszabb lett a kapcsolatunk, az utolsó 2 évben éltünk együtt, havi 1-szer szexeltünk, s nehezen tudtunk egymáshoz alkalmazkodni, viszont mostani párommal az összeköltözés után csak egyre jobb a kapcsolatunk!
25/N
25/N-es válaszoló:
Köszönöm a válaszokat,de számomra kicsit furcsa hogy ha számodra nem fontos az eljegyzés és házasság (hiába, én már csak ilyen régimódi vagyok), akkor miért nézelődsz itt és válaszolsz? :) Persze én is szoktam különböző témákba belenézegetni,de nem írok az autószerelősbe,ha nem érdekel,nem tartom fontosnak :) Na ez csak egy kis kitérő, ne vedd magadra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!