Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért olyan fontos egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fontos egy nőnek az eljegyzés?

Figyelt kérdés

Mindenük meg van a kapcsolatban, halál jól elvannak.. Akkor miért kell úgy sürgetni?? A közönség? A látszat, hogy más is tudja mennyire jó minden? Komolyan nem értem...

Őszinte véleményeket várok.

2012. jan. 22. 20:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
37%

Na erre én is kíváncsi vagyok.

30/F

2012. jan. 22. 20:33
 2/22 anonim ***** válasza:
83%
A tudat. A párom képes kimondani, szeret eléggé ahhoz, hogy el tudja velem képzelni élete hátra lévő részét. Tudom, hogy ma már a válást is meg lehet oldani 5 perc alatt, de mit várjak egy olyan férfitől, aki még ennyire sem képes elkötelezni magát?
2012. jan. 22. 20:33
 3/22 anonim ***** válasza:
72%
Én majd szeretnék menyasszony és feleség lenni, a kapcsolat egy újabb szintje.
2012. jan. 22. 20:34
 4/22 anonim ***** válasza:
72%
Mert a nők vágynak a kötődésre, szükségük van rá. Evolúciós késztetés egy férfival megállapodni.
2012. jan. 22. 20:35
 5/22 A kérdező kommentje:
De ha valóban minden jó, ki van mondva, hogy lesz. A férfi biztosra mondja, hogy lesz DE
2012. jan. 22. 20:36
 6/22 A kérdező kommentje:
boccs, szóval lehet, hogy csak 2 év múlva... Attól még a nő be van depizve ha a másikat előbb kérik meg, meg " hol van már az a rohadt gyűrű" Nekem van egy nagyon erős érzésem, hogy ez mind a körülöttük lévő embereknek szól.. nem???
2012. jan. 22. 20:37
 7/22 anonim ***** válasza:
73%
Az eljegyzés az esküvő "előszobája". Egy arra utaló gesztus, hogy a fiú komolyan gondolja a jövőt, nem csak szédíti a nőt. Ettől kezdve a lánynak már nem illik más felé kacsingatnia, de a fiúnak sem. A menyasszonyság egy bizonyos rang két fiatal kapcsolatában, ami az esküvő felé tart.
2012. jan. 22. 20:42
 8/22 anonim ***** válasza:
34%
Valamilyen versengést látnak benne a nők, hogy ők előbb legyen eljegyezve, mint mondjuk a barátnői, ismerősei. Kicsit olyan magamutogatós ez a dolog. Sokan elkapkodják ezt, később meg megbánják.
2012. jan. 22. 20:44
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha az eljegyzés a külvilágnak szól, régen rossz! Két ember boldog várakozása a közös életre, a házasságra, a családra. A legszebb időszak egy nő életében.
2012. jan. 22. 20:46
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is fontos dolog, és egyáltalán nem a külvilágnak szól(én kb öt embernek mondanám el).

Nekem azért fontos, mert tudom, hogy a párom is tartja magát az egy eljegyzés-házasság-család gondolatához. Tehát ha eljegyezne, biztos lehetnék benne, hogy velem akarja leélni az életét. Ez pedig nagyon boldoggá teszi az embert, különlegesnek érzi magát tőle, hisz a számára legfontosabb ember őt választotta.

Persze már alapjában egy kapcsolat is ilyesmi jellegű, de ott még "könnyebben" ott lehet hagyni a másikat. Hú nem is tudom, hogy mondjam. Biztonságérzetet ad érzelmi téren.

Olyan, mint mikor egy anyukának ígérgeti a fia, hogy le fogja nyírni a füvet. Jó érzés tudni, hogy rendben lesz a gyep, mert megígérte, de pár óra várakozás után(miközben simán eleredhet az eső, és olyankor nem lehet lenyírni) még jobb érzés meghallani, ahogy beindítja a fűnyírót.

Viszont sürgetni nem szabad, mert olyankor a gyerek gyorsan túl akar lenni az egészen, és felületes lesz, vagy pedig átmegy a szomszédba inkább xboxozni, hogy addig se piszkálja az anyja.:)

2012. jan. 22. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!