Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos egy nőnek az eljegyzés?
Mindenük meg van a kapcsolatban, halál jól elvannak.. Akkor miért kell úgy sürgetni?? A közönség? A látszat, hogy más is tudja mennyire jó minden? Komolyan nem értem...
Őszinte véleményeket várok.
Na erre én is kíváncsi vagyok.
30/F
Nekem is fontos dolog, és egyáltalán nem a külvilágnak szól(én kb öt embernek mondanám el).
Nekem azért fontos, mert tudom, hogy a párom is tartja magát az egy eljegyzés-házasság-család gondolatához. Tehát ha eljegyezne, biztos lehetnék benne, hogy velem akarja leélni az életét. Ez pedig nagyon boldoggá teszi az embert, különlegesnek érzi magát tőle, hisz a számára legfontosabb ember őt választotta.
Persze már alapjában egy kapcsolat is ilyesmi jellegű, de ott még "könnyebben" ott lehet hagyni a másikat. Hú nem is tudom, hogy mondjam. Biztonságérzetet ad érzelmi téren.
Olyan, mint mikor egy anyukának ígérgeti a fia, hogy le fogja nyírni a füvet. Jó érzés tudni, hogy rendben lesz a gyep, mert megígérte, de pár óra várakozás után(miközben simán eleredhet az eső, és olyankor nem lehet lenyírni) még jobb érzés meghallani, ahogy beindítja a fűnyírót.
Viszont sürgetni nem szabad, mert olyankor a gyerek gyorsan túl akar lenni az egészen, és felületes lesz, vagy pedig átmegy a szomszédba inkább xboxozni, hogy addig se piszkálja az anyja.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!