Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy vezessem rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vezessem rá?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha párom megkérné a kezem Valentin napon. Hogy vezessem rá úgy, hogy ő akarja ezt, ne nekem kelljen mondani? (szégyenlős nagyon)
2012. jan. 12. 11:43
1 2
 1/16 bánomisén ***** válasza:
95%
Az már régen rossz, ha megkéreted magad és a párod nem a saját elhatározásából kéri meg a kezed. Belekényszeríteni egy házasságba senkit nem lehet. Majd ha úgy gondolja, hogy nősülni akar, akármilyen szégyenlős is, meg fog kérni, ne aggódj.
2012. jan. 12. 11:56
 2/16 anonim ***** válasza:
94%

Hogy vezessem rá úgy, hogy ő akarja ezt,

Némi oximoront vélek felfedezni ebben a mondatban...

3/16 anonim ***** válasza:
55%
Passz. De pont valentin napon? Ez eszméletlenül csöpögős.
 4/16 anonim ***** válasza:
93%
Ne manipuláld már. Akkor kéri meg a kezedet, ha ő akarja.
2012. jan. 12. 11:58
 5/16 anonim ***** válasza:
71%

Anyum rávezette apumat (megmondta h 7éve járnak, ne rabolják egymás idejét ha apa nem gondolja komolyan), amint megszülettem,apa elkezdett csajozni, volt pár szar évük, míg egyenesbe jöttek. Ne akard ezt...

Én sokat beszélgettem a férjemmel (akkor még pasim),h majd ha összeházasodunk, meg h milyen esküvőt szeretne, mikor szeretne gyereket és értette a célzást, de tanulva a szüleim példáján, sosem csikartam volna ki. Ő döntötte el, h ezekre mikor kész.

2012. jan. 12. 12:00
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
Miből gondolod, hogy ő is szeretné egyáltalán?
2012. jan. 12. 12:00
 7/16 anonim ***** válasza:
82%

Ne tedd.

Különben sok év után majd eszébe jut, hogy nem is Ő akarta az egészet.

2012. jan. 12. 12:04
 8/16 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Mennyi ideje jártok?
2012. jan. 12. 12:05
 9/16 anonim ***** válasza:
85%
És ha sikerül, majd meglepődsz rajta? Tetszik, vagy sem, a férfi dönt ebben, ha nem közösen tervezett dologról van szó. A nő meg válaszol, hogy igen vagy nem. Nyilván a fiúknak nehezebb az elköteleződés, ne akard, hogy a nyomás miatt kérje meg a kezed. Ezért szerintem bízd rá az időpontját, akkor is ha szégyenlős. Ha akar, megkér, nem ezen fog múlni.
2012. jan. 12. 12:13
 10/16 anonim ***** válasza:
62%

Én 6éven át vártam,hogy megkérje a kezem.Tudtam,hogy imád,ahogy azt is,hogy nem az a típus aki egy gyertyafényes vacsoránál kéri meg majd a kezem.Végül is én kértem meg a kezét.Vettem egy bilincset,letérdeltem elé,és megkérdeztem,hogy hozzám láncolja-e magát az elkövetkező 20-30-50 évben..Vigyorgott,és azt mondta.."Már azt hittem,sosem kéred meg a kezem" :D igent mondott....

10 éve élünk boldog házasságban

2012. jan. 12. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!