Hogy vezessem ra a hugomat, hogy nem hozza valo fiut szemelt ki maganak?
A hugom 16 eves, most kezdett el randizgatni egy fiuval kb. 1, 5 honapja. Eddig 2 alkalommal talalkoztak, de nekem ez a fiu nem szimpatikus azok alapjan amiket eddig tudok rola. Latom, hogy a hugom ugy fut utana mint egy kiskutya es ha igy folytatja tovabb nagyot fog csalodni mert az o igyekezete ellenere nekem ugy tunik, hogy a fiu csak jatszadozik vele.
Az elso randi ugy kezdodott, hogy a hugom ment el abba a varosba ahol a fiu lakik (o 18 eves). Apu vitte ot el kocsival, a srac 15 percet kesett, kb 2 orat setalgattak majd a hugom hivta aput, hogy menjen erte mert vege a randinak. Jot mosolygott az egesz csalad a hosszura nyult talalkozon.. :)
Utana 3 hettel kesobb talalkoztak csak ismet, az a randi 1, 5 oraig tartott, akkor a fiu jott a mi varosunkba es elcsattant az elso csok.
Ma lett volna egy ujabb randi, a hugom buszozott volna a fiuhoz, mar tegnap ota keszult, megtanult elore, nezett maganak buszjaratot is, de a srac ma delutan lemondta, mert pentek ota bulizott, es arra hivatkozott, hogy nagyon masnapos...
Az eddigi talalkozokat mindig vasarnapra idozitettek mert a fiu minden pentek-szombat hajnalig bulizik.
En ugy gondolom, hogyha komolyan szeretne valamit a hugomtol akkor nem igy allna a dolgokhoz.
A srac cigizik, minden heten iszik, mi nem igy lettunk nevelve es szeretnem a hugomat ravezetni arra, hogy ez a fiu nem hozza valo illetve, hogy nem is veszi ot komolyan az eddigi viselkedese alapjan.. Viszont o nem nagyon szeret ezekrol beszelgetni, szegyenlos, folyton eltereli a szot ha kerdezek tole valamit a fiuval kapcsolatban.
Hagyjam ot es majd tanul a hibajabol vagy mondjam meg neki a velemenyemet? Melyik lenne jobb?
Amugy ti ezek utan milyen velemennyel vagytok a kettojuk kozott alakulo ,, kapcsolatrol"? Csak en latom nagyon soteten a dolgokat vagy tenyleg inkabb a hugom teper a fiu utan?
Ne izgulj, ebből nem lesz semmi. A húgod pedig pofára esik, ahogy minden tini. Mindenkinek a maga bőrén kell megtapasztalnia az életet. Én is sokat csalódtam és(szégyellem miatta magam) sok csalódást okoztam. Majd felnő.
19/L
Lehet, hogy en is kulso szemmel meg regen ilyen voltam amikor elkezdtem randizgatni, de szegeny mindenben olyan kis szerencsetlen. :)
Akkor hagyom, nem szolok bele, eddig azert is nem szoltam neki mert nem ereztem ugy, hogy lenne okom arra, hogy beleszoljak, de szegeny tegnap ota keszult a mai talalkozora, most meg latom rajta hogy szomoru es merges.
Koszi a valaszokat :)
Szerintem anniyt tehetsz hogy megmondod a finoman véleményed a hugodnak, úgy hogy beleszövöd a saját tapasztalataidat.
Pl. azt mondhatod neki hogy a pasik nem szeretik hogyha egy csaj fut utánuk, azt szeretik ha a fiúknak meg kell küzdeniük a lányokért. Mondhatod azt is hogy ez a srác elég messze lakik és sokkal ideálisabb ha egy olyan pasit talál magának a hugod, aki közelebb lakik, mert így állandóan buszozni kell majd, ami egy csomó pénz ha komolyra fordulna. De úgysem fog komolyra fordulni szerintem. Előbb utóbb úgyi dobni fogja a srác.
A hugod valószínűleg úgysem fogja hagyni hogy lebeszéld a fiúról, de azokon amiket mondasz neki biztosan elgondolkodik majd.:)
21 vagyok. Azt nem mondhatom neki, hogy valasszon kozelebbi fiut mert kinvetne :) Nekem 3 eve van baratom, o messzebb lakik, 45 -50 perc autoval viszont nalunk egyertelmu volt, hogy elso randin o jott, sot en soha nem is buszoztam hozza, nem azert mert kenyelmes lennek, hanem azert mert azt mondta, hogy az o dolga, hogy udvaroljon nekem ugyhogy en csak szepen varjam itthon az a biztos.
:)
Lehet, hogy ezert is tunik nekem furcsanak ez az egesz.
Hagyom ot, majd rajon idovel, vegulis az o elete, az o ,, kapcsolatuk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!