Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy vezessem rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vezessem rá?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha párom megkérné a kezem Valentin napon. Hogy vezessem rá úgy, hogy ő akarja ezt, ne nekem kelljen mondani? (szégyenlős nagyon)
2012. jan. 12. 11:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16%
Én már eleve úgy mentem el az első randira, hogy közöltem nem "párkapcsolatocskát" akarok és ha nem érezzük úgy, hogy ebből házasság lesz akkor ne is raboljuk majd egymás idejét. Ebből adódan egyértelmű volt, mikor már évek teltek el, hogy össze fogunk házasodni. És erről nyiltan beszéltünk mint egy közös döntésről. Vahol mélyen bennem volt a szőke-herceg fehér lovon szindróma, de mindketten a realitás talaján járó logikusan gondolkodó emberek vagyunk ezért ezt a kérdést is így kezeltük. Én mondtam neki, hogy szerintem itt az ideje a leánykérésnek, ő pedig megvette a gyűrűt. Nem volt gyerta, se maszlag, csak megkérte a kezem. Az esküvőre pénz még nincs, de nem is ez a lényeg, hanem hogy együtt vagyunk és úgy szeretjük egymást mint 5 éve az első napon.
2012. jan. 12. 12:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok együtt? Mennyire komoly a kapcsolatotok? Beszéltetek már ilyen dolgokról a pároddal?

A kérdésed azon részét hülyeségnek tartom, hogy egy adott napon való lánykérést akarsz kicsikarni a párodtól. Nem csak, hogy nem lenne meglepetés, de milyen már, hogy te irányítasz, és döntöd el helyette, mikor kérje meg napra pontosan a kezed? Ezzel férfiasságában alázod meg kb., ennyi erővel te is megkérhetnéd a saját kezed.

Viszont ha te már késznek érzed magad az eljegyzésre, azt értelmes, felnőtt ember módjára is lehet közölni a másikkal. Vagy direktbe (de finoman) szóba hozod, hogy valamikor a jövőben te szívesen lennél az ő kicsi felesége, vagy valamilyen téma kapcsán utalsz rá, mindegy. Ha neki is vannak már hasonló gondolatai, sima ügy, de ha még nem kész erre, ne erőltesd.

2012. jan. 12. 12:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

ez butaság. senkit nem lehet így semmire "rávezetni", befolyásolni. honnan veszed, hogy azért nem kért még meg, mert szégyenlős, nem pedig azért, mert nem is akarja? ha nem akarja, nincs mit tenni, ha meg alapból akarja, akkor nincs mire "rávezetni". nem túl szép, mikor egy "nő" kihisztizi magának a gyűrűt. fiatal vagy, ugye? most komolyan, te valójában esküvőt akarsz, vagy csak egy (házasodási szándékot nem jelentő) ál-eljegyzést?mert azért igazán kár szekálni a csávót, hogy menőzhess a gyűrűddel a barátnőidnek.

amit viszont tehetsz (ahogy a felnőttek szokták) rávezetés, hátulról menés, befolyásolás, játszmázás és taktikázás helyett lehet beszélgetni. egyenesen. nem konkrétan úgy értem, hogy "na, elveszel már vagy mi lesz?" hanem általánosságban miért ne beszélgethetne egy pár arról, hogy mik a terveik a jövőre nézve...

2012. jan. 12. 13:56
 14/16 anonim ***** válasza:
50%

Kérdezd meg tőle, hogy nem akar-e elvenni téged feleségül? Ha akar, akkor közöld vele, hogy a Valentin-nap tökéletes alkalom lenne és te nagyon örülnél.

Szerintem ne kertelj, mert ha ért is az apró célzásokból, nem fogja meglépni a dolgot, hiszen szégyellős. Van, hogy néha egy nőnek kell a kezébe venni az irányítást, ebben nincs semmi rossz vagy férfiatlan szerintem. Hajrá.

2012. jan. 12. 15:18
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, jókat, rosszakat egyaránt! Tegnap MAGÁTÓL megkérte a kezem <3 Szóval köszi :) Am én 30, ő 25 éves :)
2012. jan. 13. 08:00
 16/16 anonim ***** válasza:
gratulálok! megy ez taktikázás nélkül is... hehehe
2012. jan. 13. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!