Mit tegyek, ha gyanún van rá, hogy megcsal? Hogyan vezessem fel neki?
Hármas, a válaszodon meghaltam! :)
Kérdező, csak nyíltan, nyugodtan.
Másféle magyarázat? Az sms egyik részlete "bocsi a tegnap estéért de nem bírtam magammal" a lánynak van egy tesója akit szintén ismerek, és a párom nem nagyon van kibékülve vele, a "nem bírtam magammal" lehet, hogy úgy értendő, hogy jól megmondta a véleményét a lánynak a testvéréről. Remélem inkább ez a verzió él.
Tudom, hogy nem szép dolog belenézni a telefonjába,de az sem szép dolog, hogy ő meg a munkahelyemre is utánam jön,hogy nem-e megcsalom. Persze ő azt hiszi, hogy nem láttam, de elég nehéz nem észre venni, hogy ott köröz a munkahely előtt.
Kérdeztem már, hogy nem-e van valami amit tudnom kéne, pl. megcsalás ügyileg, ő nevetett, és elmondta, hogy én vagyok neki a legfontosabb és hogy sosem csalna meg. Nem tudom megelégedjek-e a válasszal.
A lány a legjobb barátjának az exe.
A 13:55-nek üzenem, hogy én is azért gondolom, hogy megcsalás van a dologban, még ha csak egy csók is, mert valóban nem törölte volna ki, ha nem az lenne.
Egyébként, ha más kérne tőlem ilyenben tanácsot, simán én is azt mondanám, hogy kérdezze meg az illetőt, de most kicsit beijedtem, nyuszi vagyok. Azért megpróbálkozok a témával felhozakodni, csak nem tudom, hogyan kezdjek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!