Akarnád tudni, ha megcsal a férjed, feleséged?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha jól titkolja, esetleg csak egyszeri alkalom volt, és te mit sem sejtessz, jónak tűnik a kapcsolatotok.
Szeretnéd, hogy bevallja ?
2011. nov. 13. 16:29
4/16 A kérdező kommentje:
Magyarázatok is jöhetnek, miért igen, vagy nem.
2011. nov. 13. 16:35
5/16 anonim válasza:
Ha egy nő megcsal, azt nem egyszer teszi!
Csak mondja, hogy egyszer tette!!
(...és akkor is rögtön a párját hibáztatja mindenért ha véletlenül kiderül.)
6/16 anonim válasza:
Mert ha ilyen megtörténik akkor már biztos nem jó az a kapcsolat és szakítanék is vele, nem hiszem, hogy túl tudnék lépni a dolgon, de az meg hogy nem tudom nem fáj... de attól még megtette! És azért mondom ezt, mert én nem tudnék senkit megcsalni, ha mégis akkor elmondanám, vagy nem de akkor viszont szakítanék is vele!
7/16 .:Laci:. válasza:
igen, persze, hogy akarnám ez azt jelenti, hogy valamit nem kap meg tőlem amire neki szüksége van, vagy egyszerűen csak nem akarja észre venni azt így máshoz fordul. akarnám tudni ha hátba támad, ha átver mert akkor ott valami nagyon nincs rendben és változtatni kell vagy véget vetni a kapcsoltnak
9/16 anonim válasza:
Naná, és hogy miért? hogy többé ne kelljen vele együtt élnem.
10/16 anonim válasza:
Persze,simán tudni akarnám.Én ilyen vagyok,még ha szenvednék is utána,mint a kutya,és még ha nem is tudnék Neki soha megbocsátani(ezer százalék,hogy nem),akkor is ragaszkodnék ahhoz,hogy tudjam a teljes igazságot.Utána pedig kidobnám,mert semmi értelme nem lenne így továbbfolytatni...de legalább tudnám az igazat.Nekem ez fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!