Mit csinálnál ha a barátnőd/feleséged dühében megütne?
Bezárnám a szekrénybe.
Aztán felhivnám az anyját, hogy jöjjön el érte. Mikor felért az anyós is, akkor őt is bezárnám a szekrénybe.
Hadd szokják.
Ha én is lány lennék, visszaadnám.
Mivel nem vagyok lány, esetleg elgondolkodnék azon, hogy korábban és/vagy kevésbé részegen jöjjek haza. :P
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:31
Hát azt mindjárt gondoltam!
Mert a nő üthet nem??Milyen jogon?Azért mert a férfi nem üthet meg nőt??
a pasira mondják nincs joga...ok
de a nőnek sem,ha mégis,vállaja h kapja a párját egyből
mond neki h nem esik jól,és visszafogod neki adni legközelebb,aztán majd ne lepődjön meg
(nő vagyok)
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:33
Idiota vagy barátom.....
Ha nem tudsz normálissan válaszolni mi a f@szért írogatsz ide???Ez nekem annyira nem vicces ha az lenne akkor a vicc kategoriában írtam volna.....
Elöljáróban: nő vagyok, feminista, és mélyen felháborít a nők elleni erőszak.
Ugyanakkor elítélem a férfiak elleni erőszakot is. Ezzel együtt nem tartom sportszerűnek visszaütni a férfi részéről, mert az ő (általában nagyobb) testi ereje általában ahhoz is elég, hogy a pofozkodó nő kezét lefogja. (Míg fordítva sajnos a nő nemigen tudja lefogni az őt ütő férfi kezét... Ezen is érdemes elgondolkodni.)
A párom azt mondja, nem ütne vissza, ha én megütném, de ennek ellenére eszembe se jut ilyesmi, ahogy neki sem. Ha valamelyikünk felidegesíti a másikat, megbeszéljük, vagy otthagyjuk a másikat, és ha lehiggadtunk, beszéljük meg - de semmi verekedés nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!