Mit csinálnál ha a barátnőd/feleséged dühében megütne?
Én ha férfi lennék, nem tennék semmit, de megmondanám, a következőt vissza kapja...
Oké, hogy egy ffi ne üssön meg egy nőt, de a nőnek miért lenne szabad? Ne legyünk ennyire primitívek...
21-L
Harcképtelenné tenném (teszem azt, falhoz szorítanám fél kézzel a mellkasánál, vagy nyakánál), és MEGBESZÉLNÉNK.
Elmondanám, ez mennyire rosszulesett, és hogy csalódtam benne, mert csak az üt, aki nem tud érvelni, és azt hittem, nő létére van ennél picit több esze/tartása, mint hogy nekem támadjon. Megkérdezném tőle, hogy ez most tényleg szükséges volt-e, tényleg nem tudjuk megbeszélni?
Végül megkérdezném tőle: "Lenyugodtál?" Ha igennel válaszol, elengedném, és leültetném, hogy átbeszéljük a témát.
Sajnos azonban nagy jövőt nem fűznék a kapcsolathoz, mivel a tény, hogy idáig süllyedtünk, hogy ő nekemesik, olyan szinten elrontott dolgokat sejtet, amit nem biztos, hogy helyre lehetne hozni. :(
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!