Mit csinálnál ha a barátnőd/feleséged dühében megütne?
én vagyok a hülye mert az első ütés után lelépnék?!
Te vagy a hülye, hogy engeded, hogy rendszeresen verjen az asszony.
Mit csinálnál ha a barátnőd/feleséged dühében megütne?
Ez volt a kérdés, a válaszom pedig az, hogy elhagynám.
Elöljáróban: nő vagyok, feminista, és mélyen felháborít a nők elleni erőszak.
Ugyanakkor elítélem a férfiak elleni erőszakot is. Ezzel együtt nem tartom sportszerűnek visszaütni a férfi részéről, mert az ő (általában nagyobb) testi ereje általában ahhoz is elég, hogy a pofozkodó nő kezét lefogja. (Míg fordítva sajnos a nő nemigen tudja lefogni az őt ütő férfi kezét... Ezen is érdemes elgondolkodni.)
Nem kell magyarázkodni neked sem!Eddig az összes kommentből az jött le hogy nem szép ha a nő üt,de a férfi hadja magát....és ne üssön vissza,mert akkor egy szemét féreg!Akkor ez hogy is van kedves hölgyek??Vissza élhettek ti ezzel a tévhittel hogy nőt nem szabad megütni??Ezek szerint igen.....
az összesből ez jött le??:O
én nem irtam olyat hogy neked ez jöjjön le
"Én nem iszom nem drogozom,nem ku@rvázom,nem játék gépezem,nem csajozok se semmi ilyet nem csinálok!Csak ő úgy gondolja hogy ha egy kicsit hevesebben....."
Mekkora nővel élsz te együtt?
A én párom valószínűleg kiröhögne. Ő 105 kiló, mindennap gyúr és meg 48 kiló csont :D
34/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!