Mit csinálnál ha a barátnőd/feleséged dühében
megütne?
Az attól függ miért kapja hogy megérdemli e? Egyébként már én is adtam pofont a férjemnek persze nem ez a jellemző de olyankor mikor 100-szor szólok neki valamiért és 101-ére sem figyel rám mintha nem is léteznék könnyen elszakad a cérna. Amúgy a helyedben leülnék beszélni vele és elmondanám hogy nekem ez így nem jó és ha valami baja van mondja el szóba és ne pofozkodjon. Vissza ütni semmiféle képen nem szabad. Egy nő mégis csak nő és nem lehet vissza élni egyetlen férfinak sem a fizikai fölényével.
2011. máj. 30. 14:19
22/34 A kérdező kommentje:
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:08
Dehogy engedem!Pontossan azért tettem fel a kérdést hogy ki mit csinálna!Mert megütni nem szeretném,de már unom ezeket a dolgait!
Persze hogy letudom fogni b@sszátok meg,de az akkor sem normális dolog ez így ennyi!
Elhagyni nem akarom mert szeretem!!Mondtam neki ha még egyzser megüt akkor annak következményei lesznek és ő is kapni fog egy sallert!Lehet arra játszik vagy nem tudom....
Mazoista lehet....:)
oké szereted, nem akarod elhagyni, de valamit csinálj ez ellen. Milyen dolog verni a másikat. Nem tudom van-e gyerek, de azt is majd ütni fogja ha a gyerek kicsit rosszalkodik.
2011. máj. 30. 14:26
Azzal nem értek egyet, hogy egy nő nem tud akkorát ütni, hogy fájjon, de ha nem fáj, akkor is idegesítő szokás. 35/N
2011. máj. 30. 14:27
25/34 A kérdező kommentje:
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:27
Miért ne tudna akkorát ütni egy nő??
Ha valakit arcon csapnak jó erőssen azt teljessen mindegy hogy nőtől vagy férfitől kapja,vagy férfi kapja nőtől!Kis női kézzel is lehet jó nagy csattanos pofont adni ami ha nem is fáj annyira de kellemetlen!
Nem szoktam nyavajogni,mert lehet hogy ez úgy jön le,de nehogy már ez normális dolog legyen...
Szerintem közöld vele higgadtan, hogy ne próbáljon visszaélni azzal, hogy ő a gyengébbik nem tagja, mert a következőnél visszakapja. Ha újra megüt, legyél következetes, és üss vissza.
Nemtől függetlenül köpedelem dolognak tartom a másik ütlegelését, és az sem mentség, ha a gyengébbik fél üt.
2011. máj. 30. 14:34
Most mi a baj a 14:27-essel?Ő is azt írta,hogy tud fájni az is ha egy nő üt meg....
2011. máj. 30. 15:29
28/34 A kérdező kommentje:
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:29
Igaz!
Elnézést!Félre értelmeztem...
14:27 voltam. Hát nem ugyanazt írtam én is? Én is tudok akkorát ütni, hogy az ember bele zöldül. na jó én tanultam boxolni és ismerem az ütés technikákat, de nem élek vissza vele és nem püfölök senkit. Volt, hogy a férjemmel játékból boxoltunk, de figyeltünk arra, hogy ne okozzunk maradandó sérüléseket. szóval a férjem el tudná mesélni mekkorát tud ütni egy gyenge nő. Na de mindegy, akkor is hülye szokás. Hisztis némber. kész. Na de most komolyan, nem lehet, hogy kicsit vágyik ő is egy ütésre? Ha nem is mazoista, de lehet így tudja levezetni a dühét.
2011. máj. 30. 16:12
Én voltam 14:27 és 16:12. Eszembe jutott valami. Ha legközelebb verekedni támad kedve, hát menj bele, persze ne komolyan ,hogy agyba-főbe veritek egymást. Csak amolyan játékosan. "Igen drágám, bunyózni akarsz? na gyere játsszuk le, ki az erősebb, milyen ütéstechnikákat ismersz bébi? muti meg" Te meg megmutatod hogy kell azt csinálni (mondom, csak finoman, hogy meg ne sántuljon) Vedd játékra. Teperd le, meg ilyenek. Aztán ha már jól kibirkóztátok magatokat, lihegve feladja, elterültök az ágyon és elmondja mi is a problémája.
2011. máj. 30. 16:35
Kapcsolódó kérdések: