Akarnád tudni, ha megcsal a férjed, feleséged?
Úgy értem, ha jól titkolja, esetleg csak egyszeri alkalom volt, és te mit sem sejtessz, jónak tűnik a kapcsolatotok.
Szeretnéd, hogy bevallja ?
Igen!.
Azért hogy jól kidobjam a mocskos gecát.
NEM!
Ha szerelmes lesz valakibe, és el akar hagyni, akkor igen, tudni akarom.
De ha csak egy egyszeri alkalom volt, és a lelkiismeretén akar könnyíteni, akkor tartsa meg magának a titkot! Minek mondaná el? Hogy utána egy életen keresztül minden nap eszembe jusson? Ő meg tiszta lelkiismerettel - hiszen őszinte volt! - éljen tovább? Nem. Ne terheljen engem ezzel.
Egyetértek a 13-as Válaszolóval. Ha csak azért akarja elmondani, hogy a saját lelkiismeretén könnyítsen, inkább tartsa meg magának. Akkor jó az őszinteség, ha a másik tiszteletére és megbecsülésére szolgál.
(Ha bevallja, tegye azért, mert a kapcsolatunk elején megegyeztünk, hogy MINDENT őszintén elmondunk a másiknak.) Az egyszeri alkalomnál sem mindegy, mi volt: ha csak egy csók, de ő visszakozott, levakarta a másikat, nem akarta folytatni, mert szeret, és csak egy pillanatnyi megingás volt, akkor inkább ne mondja el. Ha azonban a csók megismétlődik, vagy tovább is megy, az már nem pillanatnyi megingás, és akkor bizony én tudni akarnék róla, mert ez azt jelenti, hogy a kapcsolatunknak reszeltek. "Lefeküdtem mással, de őt szeretem..." Az én olvasatomban ilyen nincs. The life is hard.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!