Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akarnád tudni, ha megcsal a...

Akarnád tudni, ha megcsal a férjed, feleséged?

Figyelt kérdés

Úgy értem, ha jól titkolja, esetleg csak egyszeri alkalom volt, és te mit sem sejtessz, jónak tűnik a kapcsolatotok.

Szeretnéd, hogy bevallja ?

2011. nov. 13. 16:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszeri botlás volt, megbánta szívéből és soha többé nem fogja megtenni, akkor nem akarnék tudni róla. Tönkretenne mindent, tudom, hogy hiába is bocsátanék meg neki, sosem tudnék ugyanúgy nézni rá, örökké azon járna az agyam, megcsal-e újra, akkor is, ha eszében sincs. És ha pusztán attól, ha nem tudnám az igazságot, boldogan élnénk, nem bánnám.
2011. nov. 13. 17:23
 12/16 anonim ***** válasza:
95%

Igen!.

Azért hogy jól kidobjam a mocskos gecát.

2011. nov. 13. 17:33
 13/16 anonim ***** válasza:
81%

NEM!

Ha szerelmes lesz valakibe, és el akar hagyni, akkor igen, tudni akarom.

De ha csak egy egyszeri alkalom volt, és a lelkiismeretén akar könnyíteni, akkor tartsa meg magának a titkot! Minek mondaná el? Hogy utána egy életen keresztül minden nap eszembe jusson? Ő meg tiszta lelkiismerettel - hiszen őszinte volt! - éljen tovább? Nem. Ne terheljen engem ezzel.

2011. nov. 13. 22:20
 14/16 anonim ***** válasza:
67%
igen.
2011. nov. 14. 12:47
 15/16 Lifeishard ***** válasza:
85%

Egyetértek a 13-as Válaszolóval. Ha csak azért akarja elmondani, hogy a saját lelkiismeretén könnyítsen, inkább tartsa meg magának. Akkor jó az őszinteség, ha a másik tiszteletére és megbecsülésére szolgál.

(Ha bevallja, tegye azért, mert a kapcsolatunk elején megegyeztünk, hogy MINDENT őszintén elmondunk a másiknak.) Az egyszeri alkalomnál sem mindegy, mi volt: ha csak egy csók, de ő visszakozott, levakarta a másikat, nem akarta folytatni, mert szeret, és csak egy pillanatnyi megingás volt, akkor inkább ne mondja el. Ha azonban a csók megismétlődik, vagy tovább is megy, az már nem pillanatnyi megingás, és akkor bizony én tudni akarnék róla, mert ez azt jelenti, hogy a kapcsolatunknak reszeltek. "Lefeküdtem mással, de őt szeretem..." Az én olvasatomban ilyen nincs. The life is hard.

2011. nov. 14. 17:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem, ha szeretem azert mert ugyse hagynam el, ha pedig nem szeretnem akkor meg mar ugyse erdekelne.
2011. nov. 16. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!