Tudom, hogy megcsal, de tagadja. Hogy vessek véget a románcuknak?
Én konkrétan megmondanám, hogy tudok róla. (Bár ezzel a lendülettel ki is raknám.) Ha vele akarsz maradni, szólj h tudsz róla és vessen véget. Ha megteszi, még lehet miről beszélni, ha nem, akkor egyértelmű.
Mi tart össze titeket? Gyerek? Közös vagyon? Miért akarsz vele együtt maradni?
Onkontroll! Elozmenyek!
Tudni, akkor tudod, ha a sajat szemeddel latod pl. Egy korhazban sajnos nagyon sokszor lehet hallani teves hireket, tehat erre adni nem lehet. Te vagy a ffi, tehat megkered a nejedet, hogy uljetek le egyutt a gep ele, es egyutt kell megnezni azt, amit lattal, es kerd, hogy magyarazza meg, vagy pedig, hogyan tovabb?
Ez egy hatarozott lepes es megoldas!
Sehogy. Ha megnyerte, hadd vigye.
Viszont a tehén mellé a borjak is járnak, ha érted, hogy mondom.
9:16 (F)
Már bocsi, de aki nem járt ebben a cipőben, el sem tudja képzelni. Hazajön a feleség, megpuszil...azzal a szájával amivel egy órája még a szeretője farkát szopta?
Nem egyszer, hanem hónapokon keresztül! Lehet ezt megbocsájtani ha én meg betartottam a szabályokat.
Sőt! Mivel már kielégült, nekem szex helyett csak a sóhajtozás maradt! Még jó, hogy rá nem szoktam a piára...
Az ilyen ügyekben az a legrémesebb, hogy hiába a megbánás, az ígérgetés, a megalázottság és a bizalmatlanság megmarad. Úgy meg minek együtt élni?
Kedves Kérdező! Úgyis neked kell eldöntened, hogy mi az, amit még "bevesz a gyomrod".
Én a magam részéről hasonló okból váltam el 15 év után. Pedig gyerekek is vannak, fogadkozások is voltak, az ex- párom is hajlamos lett volna rá, hogy visszajöjjön.
A mai napig normális korrekt a kapcsolatunk, de képtelen vagyok rá férfiként tekinteni, és meg sem fordult a fejemben, hogy újrakezdjem vele.
Ez van, és szerintem az esetek többségében ez van.
Arra a kérdésre, hogyan vess véget a románcunak, rém egyszerű a válasz. Hívd fel a doktor urat, és mondd meg neki, hogy kb mindennel tisztában vagy, tudod mi van köztük. Ha gondolja eljöhet segíteni a párodnak csomagolni, és költözni, ha nincs rá ideje, akkor te házhoz szállítod neki a barátnőjét minden cuccával együtt.
Ha a pasi halálra rémül, akkor a "románcuknak" napokon belül vége lesz. Ha azt mondja, hogy köszöni az együttműködő szándékodat, akkor a ti románcotoknak van vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!