Anyám miért tagadja le folyton, hogy kutakszik nálam?
Minden reggel úgy megyek el itthonról, hogy megmondom neki, hogy legyen olyan kedves, hagyja a szobámat, mert nincs semmi extra ott. Erre fel egyszer a naplómat találta meg 'véletlenül' és el is olvasta 'véletlenül'. Aztán a gépemről letörölt minden olyan dolgot ami neki nem tetszik, de ő 'sosem használja a gépem'.
Az előbb kerestem a fültágítómat, de nem találtam. Pár hete még láttam, most meg nem...
A gépedet jelszavazd le, a naplódat dugd el vagy hord magaddal.
Amúgy meg nem tudom, lehet valami betegség vagy oka van gyanakodni. Esetleg te nem beszélgetsz vele soha, így minden hüyleséget kitalálhat magában.
Hát gondolom, hogy én sem örülnék neki, ha anyukám csak úgy "véletlenül" ilyeneket csinálna.
De gondolom, hogy csak félt, azt nem tudom, hogy mitől.
Egyébként azt nem írtad, hogy hány éves vagy, és mi a nemed.
A gépemen volt már jelszó, de anyám egész délelőtt hívogatott érte, és amint hazaértem, apám meg vergődött.
Nincs nagy fültágítóm (4mm), csak akkor látja az ember, ha jobban megnézi.
Anyámban már jó pár éve nem bízom. Egy barátnőjével vitatták meg azt, amit anyámnak elmondtam, és megígérte, hogy nem mondja el senkinek...
na hogy kell rejtett mappát csinálni?
engem érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!