Helyeslitek azt, hogy egy szülő azért tagadja ki a gyerekét, mert ferde hajlama van?
NEM! Igaz még csak 23 éves vagyok, de ha lesz gyerekem, és ferde hajlama lesz nem fogom kidobni, hanem TÁMOGATOM!
Akkor is az én gyerekem! Szüleim is így neveltek. Ha az 5 gyerek közül kiderült volna nálunk, hogy van ferde hajlama biztos , hogy nem dobtak volna ki bennünket a szüleink, hanem a támogatásukról biztosítottak volna bennünket!
Természetesen nem. Főleg, hogy ez egy olyan dolog, amiről nem tehet. Innentől kezdve embertelenség volna. De még ha tehetne róla, akkor se volna semmi kivetnivaló benne.
Az a szülő, aki ilyet tesz, annak van ferde hajlama.
Ha a kérdező a homosexuálisokra gondol,akkor a válaszom: egyáltalán nem helyeslem,h egy szülő ezért kitagadja a gyerekét! Milyen szülő az ilyen! Atyaég!
De ha pl: ferde hajlam alatt azt érti h pedofil,és gyerekekre izgul,és ki is éli rajtuk a sexuális vágyait,akkor ha szülő lennék valószínüleg egy világ omlana bennem össze. Szégyelném h a gyerekem ilyet tesz,és tök csalódott lennék ha nem sikerülne megváltoztatnom,ugymond jó útra téríteni
Pontosan mit értesz ferde hajlam alatt? (csak azért kérdem, mert sokan pl. helytelenül a homoszexualitást is ide sorolják)
Ha a fiam sorozatgyilkos lenne vagy pedofil, attól még az én fiam maradna, bár nem lennék büszke rá. A szülő-gyermek kapcsolat egy örökös kötelék, amit semmi sem tud megszakítani sem akarattal, sem akaratlanul. A kitagadásnak semmi értelme sincs, ugyanúgy a gyereked marad.
Nem szabadna kitagadnia a sajat veret a szulonek.
Nem tartom helyesnek ha a szulo kitagadja ezmiatt a gyereket, csak jobban megneheziti a gyereke eletet ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!