Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom, hogy megcsal, de...

Tudom, hogy megcsal, de tagadja. Hogy vessek véget a románcuknak?

Figyelt kérdés
Párom ápolónő egy osztályon,s összeszűrte a levet az egyik orvossal az osztályon.Egyszer előfordult,hogy nem lépett ki a facebookról,s nyitva hagyta a chat ablakot,na ott váltak bizonysssá a dolgok.Addig csak hallottam,hogy mit művel a párom a munkahelyén.Az új pasija 50 éves,ő 45.
2011. nov. 13. 08:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ú de jó az utolsó válasz!!!!!!! bnőm férje úgy intézte el a hasonló esetet, h elment és bemutatkozott személyesen, h szia XY férje vagyok. Be is fejeződött a románc, nem volt több vér az új p*cában. Szeretem a stílusos pasikat!:-)
2011. nov. 15. 16:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Te magad nem nagyon fogsz tudni véget vetni az ő románcuknak, mert ha ilyen aljasak, hogy csinálják a hátad mögött, és a párod le is tagadja, akkor max. akkor hagyja ott az orvost a párod, ha vmi nagyon szemét, aljas dolgot követsz el ellene (de tényleg nagyon durva szintűt, pl. konkrétan megfenyegeted, hogy megölöd, vagy hogy elintézed, hogy a gyerekét soha többet ne lássa... de azért gondolom, és remélem, hogy ilyen szintre nem süllyedsz le). Én inkább szakítanék, ha ilyen tetű. Nehogy azt hidd, hogy hosszútávon jó a gyereknek, ha egy olyan házasságban élnek a szülei, ahol ÉRZŐDIK, hogy vmi nincs rendben, hogy el vannak hallgatva dolgok, hogy apa esetleg már nem olyan kedves anyával, mint régen. Lehet, hogy először nagyon nehéz lesz neki, de hosszútávon ez a jobb döntés.
2011. nov. 15. 18:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem záróra. Azt mondanám, menj, légy boldog, majd ha vége, hívjál fel. Ha addigra nem találok jobbat, Akkor megpróbáljhatjuk megint. A gyereknek az lenne a jó, ha veled maradna. Ne vállald be a gyereken való civakodást. A tied, és kész. Szerintem az anyjának csak útban volna.
2011. nov. 15. 19:11
 14/14 anonim ***** válasza:
manapság nagyon kevés bíróság nagyon nagy indokkal ítéli az apának a gyereket, gondolom a kérdező ezt is számba veszi. És mivel nem azt kérdezte, h hogyan dobja ki, valószínűleg szereti a párját. Én tuti a dokival beszélnék...
2011. nov. 15. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!