Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérték meg a kezedet? Meg voltál elégedve?
Tudom, hogy már régi a kérdés, de nem rég regisztráltam és gondoltam írok ide is. Remélem nem baj:)
A párom és én Svájcban lakunk, egyetem után közösen költöztünk ki. Minden oké volt, béreltünk albit, stb. Két hónap után hazarepültem Budapestre meglátogatni anyuékat, majd amikor a svájci repülőtéren leszálltam a párom várt. Megölelt, majd mondta, hogy nyúljak bele a zsebébe. Persze rossz zsebébe nyúltam bele, szóval belenyúltam egy másikba. Találtam benne egy cetlit, amire rá volt írva : "Hozzám jössz feleségül?" Alig tudtam elolvasni, amikor lenéztem a cetliről, a párom már letérdelt és feltette a kérdést. Sírva mondtam, hogy igen:) Majd tíz percig csak sírtam örömömben, meg csodáltam a páromat, meg a gyűrűt. Ennek már egy éve, amikor megkérte a kezemet öt éve voltunk együtt. Júliusban pedig lagzi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!