Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ebbol mar soha nem lesz eskuvo?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbol mar soha nem lesz eskuvo?

Figyelt kérdés

En 24eves vagyok,parom26 5eve vagyunk eggyutt,eddig szamitasba sem jott az eskuvo,hisz mind ketten tanultunk,de mostmar mind 2en vegeztunk a tanulmanyokkal es dolgozunk kb1 o pedig 2eve.

Mindig olyanokat mondott,hogy soha nem akar mas lanyt,es tenyleg nagyon jol osszeszoktunk,bar nem elutunk eggyutt!

Most jon a kanyar:parom huga aki velem egy idos,bejelnetettek .hogy osszehazasodik a bartjaval akivel 1,5eve jarnak(ok a lany bartaja mar 31eves).Borzaszto roszul esik,hisz a baratom az idosebb gyerek,miert nem neki lesz hamarabb eskuvo?Azt mondja a szulei megkerdeztek tolle,hogy nem akar-e o nosulni,de azt mondta meg nem.erre a szulok azt mondtak de akkor jo 2evig nem tudnak egy ujabb eskuvot osszehozni (anyagi okok)De engem miert nem kerdeztek meg?en vegulis nem kerhetem meg az o kezet.Nem tudom milyen keppel fogom vegigcsinalni a sogornom eskuvojet.Mit tehetek?

2011. jan. 19. 11:54
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

Nem koltozunk ossze,mert kulon varosban dolgozunk,de sokat vagyunk eggyutt,van hogy heteket.Meg minek vegyek magamnak egy kis lakast,ha lehet egy ev mulva mar csaladi kellene(szulokkel nem laknak semmikepp)

En ilyen regimodi vagyok,sajnalom,nekem fontos az eskuvo,lehet nem ertitek

2011. jan. 19. 15:39
 32/49 anonim ***** válasza:
73%

Én teljesen értelek! 5 éves jó kapcsolat, végzett iskolák, van munkahelyetek, te 20-as éveid közepén vagy, ideális lenne a továbblépésre. Igenis nem lehet csak várni éveket, mert secperc 30 leszel, és tényleg szorult helyzetben leszel! "Kiöregszel". Persze nem azt értem, hogy öreg leszel, de a fiatalabb fiúk amúgyis a fiatalabb(17-26) lányokra buknak, a 30-as pasik nagy része ilyenkor már foglalt. És bizony ha egy nő családot akar alapítani, akkor nem húzhatja el a kevés idejét és lehetőségeit! Régebben sem húzták-halasztották, hanem házasodtak! És nem 5 év után, hanem 1 év járás után! Persze a pasik máshogy gondolják, ők 40 évesen is ráérnek felszedni egy 25 éves lányt, ha gyereket akarnak....de egy nő fordítva hogy csinálja meg? Ezért "nem érnek rá a nők". Főleg a gyerekszülés miatt és a pártalálási lehetőségek romlása miatt. Nem egyforma a két nemnek az esélye.

26.L

2011. jan. 19. 15:57
 33/49 anonim ***** válasza:
Nem azt nem értem, hogy neked fontos az esküvő, csak abba gondolj bele, hogy hetente pár napot együtt lenni valakivel (és utána mindenki megy haza) nem ugyanaz, mint együtt élni a nap 24 órájában... Igazán megismerni pedig csak úgy lehet valakit...
2011. jan. 19. 16:02
 34/49 anonim ***** válasza:
0%
Spermadonor kell nektek, nem párkapcsolat... Istenem de örülök hogy nő vagyok, nem tudom hogy bírják a férfiak ezekkel a gyerek-család mániás fanatikus libákkal...Kétszer mondaná nekem 26 évesen egy nő hogy vegyem el meg legyen gyerekünk, már repülne is. Miért van az hogy manapság olyan szinten túlteng mindenkiben az anyai ösztön hogy már 20 évesen szülni akar?
2011. jan. 19. 16:05
 35/49 anonim ***** válasza:

"Spermadonor kell nektek, nem párkapcsolat... Istenem de örülök hogy nő vagyok, nem tudom hogy bírják a férfiak ezekkel a gyerek-család mániás fanatikus libákkal...Kétszer mondaná nekem 26 évesen egy nő hogy vegyem el meg legyen gyerekünk, már repülne is. Miért van az hogy manapság olyan szinten túlteng mindenkiben az anyai ösztön hogy már 20 évesen szülni akar?"

Én 15:57 vagyok, igen, van olyan nő, aki szülni akar mindenképpen, a legtöbb barátnőm is ilyen, kivéve én. Én egyáltalán nem akarok gyereket, de megértem azokat a nőket, akik akarnak!

Még egyszer írom: én nem nyúztam még egy pasit sem a gyerekszüléssel, sőt! Mégis ők nyafogtak, hogy ők bizony akarnak gyereket...hehe, érdekes, nem?

26.L

2011. jan. 19. 16:09
 36/49 anonim ***** válasza:
95%

Én megértelek.Már csak azért is mert pl. én legkésőbb 25 éves koromig szeretném az első babánkat és ezt úgy szeretném,hogy már összeházasodtunk.:)

Szerintem ez nem csak egy papír,hanem egy olyan kötelék,ami tényleg összeköt titeket.

2011. jan. 19. 17:11
 37/49 anonim ***** válasza:
77%

Sajnálom a lepontozókat, biztos titeket nem vett el senki és nem is akar. Bútorozzatok csak össze és szét :-D

4-5 év alatt igenis mag lehet ismerni valakit eléggé (persze ha nem dugópajtások, hanem normális párkapcsolat), mi is 4 év utáőn házasodtunk együttélés nélkül (lehet lepontozni) és lassan 4 éve jól megvagyunk.

Nem 2O évesen akarunk szülni, de a kérdező 25 éves, ha nyáron esküvő, akkor is kb. 27 lesz, mire leghamarabb szül, az nem korai. Az ilyen undorító, nyomorék pasik k.féljenek csak 4O évesen is r.bancokkal, nem kell nekik család.

Zsák a foltját, tudod.

2011. jan. 19. 19:37
 38/49 anonim ***** válasza:

napi 2x ilyen vita van. már nagyon fárasztó, ahogy ugyanazokat a csontokat rágjuk :) házasság fóbiások versus házasságpártiak.

Nekem is rosszul esett volna kérdező... érthető a vágyad. finoman kéne ennek az esküvőnek a szervezése kapcsán kérdezni a párodat, hogy mi a véleménye róla.

2011. jan. 19. 20:36
 39/49 anonim ***** válasza:

19:37

Nagyon tévedsz, mert én (a kérdezővel ellentétben) már el vagyok jegyezve. Szívás...:)

16:05-ös voltam (egyébként nem pontoztam le senkit, csak gondoltam megjegyzem halkan:))

2011. jan. 19. 23:36
 40/49 anonim ***** válasza:
34%
Azt sem értem miért kell egyből azt feltételezni hgoy aki nem házas, illetve még nem kérték meg, az automatikusan boldogtalan. Ne magadból indulj ki:) Nem csak ilyen házasság-mániás, kényszeres nők léteznek mint te:)
2011. jan. 19. 23:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!