Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ebbol mar soha nem lesz eskuvo?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbol mar soha nem lesz eskuvo?

Figyelt kérdés

En 24eves vagyok,parom26 5eve vagyunk eggyutt,eddig szamitasba sem jott az eskuvo,hisz mind ketten tanultunk,de mostmar mind 2en vegeztunk a tanulmanyokkal es dolgozunk kb1 o pedig 2eve.

Mindig olyanokat mondott,hogy soha nem akar mas lanyt,es tenyleg nagyon jol osszeszoktunk,bar nem elutunk eggyutt!

Most jon a kanyar:parom huga aki velem egy idos,bejelnetettek .hogy osszehazasodik a bartjaval akivel 1,5eve jarnak(ok a lany bartaja mar 31eves).Borzaszto roszul esik,hisz a baratom az idosebb gyerek,miert nem neki lesz hamarabb eskuvo?Azt mondja a szulei megkerdeztek tolle,hogy nem akar-e o nosulni,de azt mondta meg nem.erre a szulok azt mondtak de akkor jo 2evig nem tudnak egy ujabb eskuvot osszehozni (anyagi okok)De engem miert nem kerdeztek meg?en vegulis nem kerhetem meg az o kezet.Nem tudom milyen keppel fogom vegigcsinalni a sogornom eskuvojet.Mit tehetek?

2011. jan. 19. 11:54
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi esetre sem kérd meg te, az olyan gáz. Ja igen és költözzetek össze. Szerintem az a nagyobb baj ha nem akar összeköltözni. Én is gyűrűre várok, nem vagyok 1 maradi de soha nem tudnám megkérni én. Egyébként köztünk ő eröltette az összeköltözést és baromi jó külön. Én nem akarom rá eröltetni, azt akarom hogy ő akarja. Mást nem tehetsz mint vársz.
2011. jan. 19. 13:45
 22/49 A kérdező kommentje:
Nehogy felre ertesetek,nem a sogrnomre vagyok irigy,de az o kapcsolatuk 1,5 eves a mienk 5 es megis hamarabb hazasodnak.Kicsit nehezezt ugy vegignezni,hogy mar en is vagyom ra.Nem akarom a legszebb eveimet hiaba neki adni,hogyha miutan kezd latszani rajtam a korom mar nem is kellek:(
2011. jan. 19. 14:02
 23/49 anonim ***** válasza:
71%

Egészen biztos vagy benne, hogy ERRE a srácra vágysz, és nem csak a menyasszonyi ruhára, meg a felhajtásra?

A kommentjeid alapján egyre inkább úgy tűnik, mindegy ki, csak elvegyen....

2011. jan. 19. 14:11
 24/49 anonim ***** válasza:
100%
Sok kapcsolat elhúzódik évekig, aztán nem lesz esküvő. A friss kapcsolatokból pedig pikk pakk. Ne görcsölj rá...
2011. jan. 19. 14:16
 25/49 A kérdező kommentje:

Persze hogy ra vagyok,hisz nagyon jol megertjuk egymast,annyi kozos elmenyem van mar vele,es mindig melletem volt mikor beteg voltam(mert eleg sulyos betegsegem volt).

De szerintetek olyan abnormalis az ,hogy csaladot akarok alapitani vele,5 ev utan kozos haz stb.Nem az hogy ra akarok akasztkodni,mert vehetnek magamnak egy kis lakast,de kozosen szertnek mindent,egy igazi tarsal!

2011. jan. 19. 14:17
 26/49 anonim ***** válasza:
Hát szerintem meg ha akar költözni és belevágtok a közös házba az még jobban összehoz majd titeket. Mi 5,5 éve vagyunk együtt . És nálunk nem a húga hanem az anyja ment férjhez 1 hónapos ismeretség után. ráadásul még szül is az új faszinak 41 évesen, mikor 2 gyerekét eldobta. Én nekem is szar volt hogy náluk könnyen ment nekünk meg nem. Én úgy tapasztaltam hogy kb.2-3 évnél jönnek az első bajok mikor leesik a rózsaszín szemüveg.Nem akarok bunkó lenni, mert lehet hogy nem így lesz. De gondolj bele lehet hogy a húg 2 év múlva válik, akkor is irigyled majd? Lehet akkor meg neki fog szarul esni hogy te életed nagy lagzijára készülsz ő meg válik. Az élet kiszámíthatatlan. Vegyél aktívan részt a húg esküvőjében, jól jön még a tapasztalat, és néha célozgathatsz is finoman mindenki előtt a párodnak hogy drágám én is ilyen terítéket akarok majd, úgyis meglátod mit szól. Lehet ő is ráhangolódik az ügyre .
2011. jan. 19. 14:49
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
Közös ház, meg gyerek, család, de mégcsak nem is éltetek soha együtt?? Álljon már meg a menet:) miért nem költöztök előbb össze? Mindenki ezt írja, de nem válaszolsz hogy mégis miért nem éltek együtt??
2011. jan. 19. 15:19
 28/49 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem az esküvő többet jelent egy kapcsolatban, mint a bútorok összerakása, már bocs. De a kérdező ezt érti szerintem.

Csak a pasiddal tudod megbeszélni, h mit akar. Ha nem akar nősülni, én lépnék.

2011. jan. 19. 15:24
 29/49 anonim ***** válasza:
41%
Aha, tehát neked arra kell garancia, hogy soha nem fog elhagyni? Hát van egy rossz hírem: erre a házasság egyáltalán nem garancia:) Minden második házasság végződik válással. A különbség a szakítás és a válás között meg annyi, hogy válásnál még a pénz felett is téphetitek egymást évekig, ha szétmentek.
2011. jan. 19. 15:24
 30/49 anonim ***** válasza:
81%
Nem értem... mi köze a közös háznak, meg a gyereknek az esküvőhöz? Soha nem éltél együtt vele, lényegében nem is ismered. Neked nem valódi terveid vannak, csak rózsaszín álmaid, de szerintem a habos-babos fehér ruha helyett előbb próbáld ki inkább, tudsz-e együtt élni vele!
2011. jan. 19. 15:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!