Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbol mar soha nem lesz eskuvo?
En 24eves vagyok,parom26 5eve vagyunk eggyutt,eddig szamitasba sem jott az eskuvo,hisz mind ketten tanultunk,de mostmar mind 2en vegeztunk a tanulmanyokkal es dolgozunk kb1 o pedig 2eve.
Mindig olyanokat mondott,hogy soha nem akar mas lanyt,es tenyleg nagyon jol osszeszoktunk,bar nem elutunk eggyutt!
Most jon a kanyar:parom huga aki velem egy idos,bejelnetettek .hogy osszehazasodik a bartjaval akivel 1,5eve jarnak(ok a lany bartaja mar 31eves).Borzaszto roszul esik,hisz a baratom az idosebb gyerek,miert nem neki lesz hamarabb eskuvo?Azt mondja a szulei megkerdeztek tolle,hogy nem akar-e o nosulni,de azt mondta meg nem.erre a szulok azt mondtak de akkor jo 2evig nem tudnak egy ujabb eskuvot osszehozni (anyagi okok)De engem miert nem kerdeztek meg?en vegulis nem kerhetem meg az o kezet.Nem tudom milyen keppel fogom vegigcsinalni a sogornom eskuvojet.Mit tehetek?
12.09.vok megint.
Mellesleg szerinted a barátod mit érezne, ha esetleg ebből a szövegből magára ismerne? Biztos rosszul esne,hogy inkább idegenektől kérsz tanácsot, és nem vele beszéled meg az érzéseidet. Egy kapcsolat alapja az őszinteség. Meg van ez még nálatok? Persze, hogy nehéz egy ilyen beszélgetés, de addig csak saját magad őrlöd. És a sógornődnek is "tartozol" annyival, hogy örülj a boldogságának és segíts mindenben!
Az eskuvo nem aszerint van,ki hany eves szerintem.
Amikor megerett ra a kapcsolat es mindket fel ugy erzi.
Amugy nem ertem miert szamit ennyire az a papir????
Attol meg nem biztos,hogy mindig egyutt maradtok...
Nem tudom, en 30 eves vagyok, parom 35, gyereket varok,de eszembe nem jutna hisztizni az eskuvoert.
Mi mar tudjuk nem ez szamit!!!!! Szoktunk neha beszelni rola,de igazan engem sem hoz lazba a dolog...
Tok jol megvagyunk enelkul is.
Nos aki azt mondja naiv liba vagyok igaza van,,de a baratom mindig mondogatt mig egyetemre jartam,hogy alig varja,hogy vegezzek es elvesz.Most meg mint egy idiota,minden randin,vagy vacsoran varom a gyurut:ez mar gaz tudom nagyon.
Vele is meg fogom beszelni,csak meg kellene erot vegyek magamon es jol atgondolni,azert kerek tolletek tanacsot.
Előbb költözzetek össze!!!Lehet hogy ha együtt éltek majd nem is akarsz majd hozzá menni.Amúgy meg ez az egész lakodalom egy nagy pénzkidobás.Fölösleges dolognak tartom az egészet.
25/N
Nem ajánlanám, hogy te kérd meg a fiú kezét. Nálunk megtörtént, 8(!) év után, és bizony kényszerítve érezte magát. Megesküdtünk, de utólag mondta el, hogy meg kellett volna várnom, hogy ő döntse el, pár hónapra gondolt, de így rosszul jött ki, és tüske maradt benne.
Ha minden rendben, inkább várj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!