Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Parok, akik kozott 30-40 vagy...

Parok, akik kozott 30-40 vagy tobb centimeternyi magassagkulonbseg van a ferfi javara. Ti hogyan kuszobolitek ki az ebbol adodo nehezsegeket?

Figyelt kérdés
Peldaul, hogy tancoltok egyutt? Vagy a ferfi hogy fogja meg a no feneket csok kozben? Erdekelne az is hogy mifele szexpoz nem jon ossze. Gondolom az, amikor a csaj all, es mogotte a fiu, az ugy nemigazan. Erdekelne minden tapasztalat! Elore is koszonom a valaszokat.
2011. aug. 26. 22:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

OFF:

Azt is írjátok oda, hány centi a különbség! :)

2011. aug. 26. 22:05
 2/18 anonim válasza:
82%

[link]

Shaq és a barátnője :)

2011. aug. 26. 22:06
 3/18 A kérdező kommentje:
Jaj elso, koszonom, igen ez is erdekelne csak lehagytam:)
2011. aug. 26. 22:10
 4/18 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk 29 centi különbség van.

Imádom, hogy sokkal magasabb nálam. Ha csók van én lábujjhegyre állok ő lehajol így a fenekem is meg tudja fogni.

Szexnél annyi a baj nálunk, hogy a 69 nagyon nehezen megy, de minden mást meg tudunk oldani, sokszor hívom segítségül a fotelt is, hogy magasítson. A hátulról pózhoz direkt kaptam egy nagyon magas magassarkút, de így is kicsit rogyasztania kell.

Az a kép nagyon durva, ott aztán lehetnek akadályok a szexuális életben :D

Mi nem táncolunk soha.

2011. aug. 26. 22:13
 5/18 anonim ***** válasza:
68%

Köztünk kb. 30 cm van.

Soha semmiben nem akadályozott. Táncolni nem szoktunk, esetleg pár lépés, de ahhoz ott a magassarkú. Szexnél az eddigi pózok közül egyikkel sem volt soha problémánk. Amit írtál pózt, nálunk azzal is minden rendben volt, mert a párom félig ülve nekidől az egyik bútornak és így teljesen jól működik. Csókolózásnál pedig a párom lehajol én meg lábujjhegyre állok. Már annyira megszoktam ezt, hogy észre sem veszem a magasságkülönbséget.

2011. aug. 27. 07:54
 6/18 anonim ***** válasza:
68%
*Kifelejtettem, hogy nálunk a 69 is gond nélkül működik.
2011. aug. 27. 07:55
 7/18 anonim ***** válasza:
68%

köztünk csak 25 centi van.

amikor összejöttünk folyton azon poénkodtunk, h én felálltam valami lépcsőre, padkára, és úgy csókolóztunk :)

szex, tánc jól működik. :)

2011. aug. 27. 09:40
 8/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Koztunk kb 36-7 centimeter van, es en is imadom, hogy labujjhegyre kell allnom, mikor csokolozunk:) Igazabol csak ez a tancos dolog erdekelt, mert mi sem szoktunk, es elkepzelni nem tudtam, hogy hogy oldjak meg az ilyen parok. Szoval koszi mindenkinek, es sok boldogsagot:)
2011. aug. 27. 12:20
 9/18 anonim ***** válasza:
60%

Igen ez a királyság. Bár mi szét mentünk. :( És én voltam a hibás??

Amúgy én a pasi vagyok, és nálunk csak +25 centi volt. De igaz én "csak" 179 centi vagyok. De súlyom az dupla annyi volt. ;) Bár ő ezt is szerette.

Másoknak több sikert. És több centi különbséget! ;)

2011. aug. 28. 13:59
 10/18 anonim ***** válasza:
66%
Nekem kifejezettem bejön ha a pasi 20-30 cm-vel magasabb nálam :) !
2011. aug. 28. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!