Parok, akik kozott 30-40 vagy tobb centimeternyi magassagkulonbseg van a ferfi javara. Ti hogyan kuszobolitek ki az ebbol adodo nehezsegeket?
OFF:
Azt is írjátok oda, hány centi a különbség! :)
Nálunk 29 centi különbség van.
Imádom, hogy sokkal magasabb nálam. Ha csók van én lábujjhegyre állok ő lehajol így a fenekem is meg tudja fogni.
Szexnél annyi a baj nálunk, hogy a 69 nagyon nehezen megy, de minden mást meg tudunk oldani, sokszor hívom segítségül a fotelt is, hogy magasítson. A hátulról pózhoz direkt kaptam egy nagyon magas magassarkút, de így is kicsit rogyasztania kell.
Az a kép nagyon durva, ott aztán lehetnek akadályok a szexuális életben :D
Mi nem táncolunk soha.
Köztünk kb. 30 cm van.
Soha semmiben nem akadályozott. Táncolni nem szoktunk, esetleg pár lépés, de ahhoz ott a magassarkú. Szexnél az eddigi pózok közül egyikkel sem volt soha problémánk. Amit írtál pózt, nálunk azzal is minden rendben volt, mert a párom félig ülve nekidől az egyik bútornak és így teljesen jól működik. Csókolózásnál pedig a párom lehajol én meg lábujjhegyre állok. Már annyira megszoktam ezt, hogy észre sem veszem a magasságkülönbséget.
köztünk csak 25 centi van.
amikor összejöttünk folyton azon poénkodtunk, h én felálltam valami lépcsőre, padkára, és úgy csókolóztunk :)
szex, tánc jól működik. :)
Igen ez a királyság. Bár mi szét mentünk. :( És én voltam a hibás??
Amúgy én a pasi vagyok, és nálunk csak +25 centi volt. De igaz én "csak" 179 centi vagyok. De súlyom az dupla annyi volt. ;) Bár ő ezt is szerette.
Másoknak több sikert. És több centi különbséget! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!